search

wi璚ej o filmie

miniaturka Dowiedz si wi璚ej o filmie:

Wa喚sa. Cz這wiek z nadziei

Galerie

miniaturka miniaturka

wi璚ej o filmie

Zobacz wi璚ej w serwisach WP

Bloog.pl

Bloog.pl

Wiadomo軼i

Media

''Wa喚sa. Cz這wiek z nadziei'': Recenzja najnowszego filmu Andrzeja Wajdy

Legenda czy karykatura? Nast瘼ne(fot. ITI Cinema)

Legenda czy karykatura?

Szybko, bo ju po pierwszych pokazach prasowych, okaza這 si, 瞠 najnowszy obraz Andrzeja Wajdy, "Wa喚sa. Cz這wiek z nadziei", podzieli filmowych krytyk闚. Tak te si sta這.

Z okazji d逝go oczekiwanej premiery jednego z najwa積iejszych film闚 w historii polskiego narodu, przedstawiamy recenzj Jacka Dziduszki, kt鏎y mia okazj jako jeden z pierwszych zobaczy "Wa喚s…" na tegorocznym festiwalu w Wenecji.

Czy zgadzacie si z jego opini? Od pi徠ku mo瞠cie sami oceni najnowsz produkcj polskiego zdobywcy Oscara.

Czytajcie nasz recenzj >>>


Oce 
  
Brak 鈔edniej oceny.
 




Opinie (722)

Pozostało znaków: 4000

REGULAMIN

2
0
~Ja dziad 2013-10-07 (10:04) 2 lata 4 miesiące 1 dzień 7 godzin i 54 minuty temu

2.5 mln.Polak闚 wyjecha這 za prac, polski emeryt najwi瘯szym dziadem Europy - lepiej nawet w Rumunii i Albanii wielu na 鄉ieciowych umowach z p豉c 1.2 ty. a w kinach film na chwa喚 Wa喚sy ! To nawet 瘸這snym kabaretem ci篹ko nazwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

odpowiedz

4
0
~NIE PLATFORMIE 2013-10-06 (15:06) 2 lata 4 miesiące 2 dni 2 godziny i 52 minuty temu

M這dzie b璠zie chodzi豉 na na Cz這wieka nadziei jak my na Krzy瘸k闚.

odpowiedz

pokaż 1 ukrytą odpowiedź

24
0
~Marek 2013-10-06 (15:27) 2 lata 4 miesiące 2 dni 2 godziny i 31 minut temu

A bylo by ladniej: Walesa czlowiek z obory.

odpowiedz

pokaż 1 ukrytą odpowiedź

16
152
~zibi 2013-10-05 (18:39) 2 lata 4 miesiące 2 dni 23 godziny i 19 minut temu

Czy Wy nie czytacie swoich wpis闚 ? Przeczytajcie i zastan闚cie si nad sob . Przykro to czyta jak si pomy郵i 瞠 mamy w kraju a tylu " niepe軟osprawnych umys這wo "

odpowiedz

pokaż 11 ukrytych odpowiedzi

4
35
~Warszawiak 2013-10-06 (17:54) 2 lata 4 miesiące 2 dni i 4 minuty temu

Super film , super Wajda , super Wa喚sa ! 100 lat Panie Prezydencie Wa喚sa !

odpowiedz

pokaż 1 ukrytą odpowiedź

1
6
~cichy 2013-10-06 (18:36) 2 lata 4 miesiące 1 dzień 23 godziny i 22 minuty temu

a gdzie w闚czas byli Kaczy雟cy? pytam gdzie? odpowiedzcie wszyscy znawcy naszej historii

odpowiedz

pokaż 1 ukrytą odpowiedź

1
0
~filip 2013-10-06 (19:50) 2 lata 4 miesiące 1 dzień 22 godziny i 8 minut temu

kiedy ten pan by prezydentem, rozmawia貫m z Niemcami co o nim s康z. Podsumowanie by這 kr鏒kie, maj niez造 ubaw.

odpowiedz

87
8
~pawel 2013-10-06 (15:16) 2 lata 4 miesiące 2 dni 2 godziny i 42 minuty temu

Nie wiem czemu gloryfikuje sie tego czlowieka ktory zrujnowa nasze pa雟two i dopusci do patalogicznej prywatyzacji mielismy przemys fabryki stocznie a teraz nawet rower闚 nie produkujemy! powinni jeszcze nakr璚i film o tym jak nasz premier Donek buduje w Polsce zielon wysp.

odpowiedz

pokaż 4 ukryte odpowiedzi

5
0
~Widz 2013-10-06 (19:05) 2 lata 4 miesiące 1 dzień 22 godziny i 53 minuty temu

Tandetny film o niegodziwym cz這wieku i to za nasze pieni康ze i pieni康ze z Amber Gold ,te nasze.

odpowiedz

4
0
~sg 2013-10-06 (18:51) 2 lata 4 miesiące 1 dzień 23 godziny i 7 minut temu

Karykatura filmu, tak jak bohater Wa喚sa. Gdyby jeszcze film nazwano imieniem, to tak.

odpowiedz