Trwa ładowanie...
d4cldkq

Michał Halicz

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
d4cldkq
Miejsce urodzenia:

Warszawa

Filmografia:

Jeden z 36 (1925) (Mikołaj Martynow, porucznik zakochany w Esterze)

Krzyk w nocy (1922)

Idziem do Ciebie, Polsko, Matko nasza (1921)

Szyb L-23 (1932)

Pan redaktor szaleje (1937)

Dziesięciu z Pawiaka (1931) (rewolucjonista z wąsami)

Młodość zwycięża (1923) (Jan Wirski, rzeźbiarz, przyjaciel Olka)

Zaraza (1922)

Ada! To nie wypada! (1936) (Kolega Freda)

Czaty (1920) (Stefan Cześnikiewicz)

Zdjęcie
d4cldkq
d4cldkq
d4cldkq
d4cldkq