ycipk-2ngr0l
ycipk-2ngr0l

Abbie Cornish - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

07.08.1982

Miejsce urodzenia

Lochinvar, Nowa Południowa Walia, Australia

Filmografia

Jestem Bogiem (2011) (Lindy)

W.E. (2011) (Wally Winthrop)

Candy (2006) (Candy)

Klondike () (Belinda)

Horseplay (2003) (Becky Wodinski)

Dziewczyna (2012) (Ashley)

7 psychopatów (2012) (Kaya)

RoboCop (2013)

Szczury wodne () (Marie Marchand)

Sucker Punch (2011) (Sweet Pea)

Maska małpy (2000) (Mickey Norris)

Jaśniejsza od gwiazd (2009) (Fanny Brawne)

Stan spoczynku (2008) (Michelle)

Elizabeth: Złoty wiek (2007) (Elizabeth Throckmorton)

Dobry rok (2006) (Christie Roberts)

Salto (2004) (Heidi)

Geostorm (2017)

Trzy billboardy za Ebbing, Missouri (2017)

ycipk-2ngr0l
ycipk-2ngr0l
ycipk-2ngr0l