Trwa ładowanie...
d4kr8mr
d4kr8mr

Abbie Cornish - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Lochinvar, Nowa Południowa Walia, Australia

Filmografia:

Jestem Bogiem (2011) (Lindy)

W.E. (2011) (Wally Winthrop)

Candy (2006) (Candy)

Klondike () (Belinda)

Horseplay (2003) (Becky Wodinski)

Dziewczyna (2012) (Ashley)

7 psychopatów (2012) (Kaya)

RoboCop (2013)

Szczury wodne () (Marie Marchand)

Sucker Punch (2011) (Sweet Pea)

Maska małpy (2000) (Mickey Norris)

Jaśniejsza od gwiazd (2009) (Fanny Brawne)

Stan spoczynku (2008) (Michelle)

Elizabeth: Złoty wiek (2007) (Elizabeth Throckmorton)

Dobry rok (2006) (Christie Roberts)

Salto (2004) (Heidi)

Geostorm (2017)

Trzy billboardy za Ebbing, Missouri (2017)

Zdjęcie
Podziel się
d4kr8mr
d4kr8mr
d4kr8mr