ycipk-47k1eq
ycipk-47k1eq

Abbie Cornish - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Lochinvar, Nowa Południowa Walia, Australia

Filmografia:

Jestem Bogiem (2011) (Lindy)

W.E. (2011) (Wally Winthrop)

Candy (2006) (Candy)

Klondike () (Belinda)

Horseplay (2003) (Becky Wodinski)

Dziewczyna (2012) (Ashley)

7 psychopatów (2012) (Kaya)

RoboCop (2013)

Szczury wodne () (Marie Marchand)

Sucker Punch (2011) (Sweet Pea)

Maska małpy (2000) (Mickey Norris)

Jaśniejsza od gwiazd (2009) (Fanny Brawne)

Stan spoczynku (2008) (Michelle)

Elizabeth: Złoty wiek (2007) (Elizabeth Throckmorton)

Dobry rok (2006) (Christie Roberts)

Salto (2004) (Heidi)

Geostorm (2017)

Trzy billboardy za Ebbing, Missouri (2017)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-47k1eq
ycipk-47k1eq
ycipk-47k1eq