ycipk-z3u2cm
ycipk-z3u2cm

Aleksander Bednarz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Dekalog, pięć (1988)

Mulan (1998) (Pierwszy Przodek)

Potwory i spółka (2001) (Moczyknur)

Dzień Świra (2002)

Cynga (1991)

Krótki film o zabijaniu (1987) (kat)

Wiedźmin (2001) (Myszowór)

Bolesław Śmiały (1971)

Znicz olimpijski (1969) (oficer niemiecki)

Stary człowiek i pies (2008) (Rektor prywatnej szkoły filmowej)

Koniec naszego świata (1964) (więzień Oświęcimia)

Klinika samotnych serc () (Jerzy Staruga)

Renifer Niko ratuje brata (2012) (Święty Mikołaj)

Mulan 2 (2004) (Przodek)

Tu stoję... (1994) (Aleksander Jabłoński)

Sprawa na dziś () (Komendant policji)

Alicja w Krainie Czarów (2010) (2010)

Ojciec Mateusz () (Natan Gold)

Wszystko będzie dobrze (2006) (Dyrektor szkoły)

Beata (1964) (oficer milicji)

Różyczka (2009) (Prorektor Uniwersytetu Warszawskiego)

Renifer Niko ratuje Święta (2008) (Święty Mikołaj)

Ekipa () (minister rolnictwa)

Hobbit: Niezwykła podróż (2012) (Saruman)

Odwróceni () (Prokurator)

Ratatuj (2007) (Anton Ego)

Księżniczka na ziarnku grochu (2002) (Ojciec)

Wiedźmin (serial) () (Myszowór)

Ostatni prom (1989) (Stefan)

Psy 2. Ostatnia krew (1994) (major Bień)

300 mil do nieba (1989) (Nauczyciel)

Psy (1992) (Major Stanisłwa Bień)

ycipk-z3u2cm
ycipk-z3u2cm
ycipk-z3u2cm