Trwa ładowanie...
ycipk-3185kx
ycipk-3185kx

Andrzej Herder - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Bariera (1966) (kolega ze studiów)

Nie lubię poniedziałku (1971) (milicjant, tata Jacka)

Znicz olimpijski (1969)

Życie na gorąco () (Hans Hopke)

Bezpośrednie połączenie (1979) (Woźniak)

Z przygodą na ty () (Nauczyciel)

Ubranie prawie nowe (1963) (Chłopak w Zagródce)

Szczęśliwe dni Muminków (1983) (Tatuś Muminka)

Dziewczyna z Mazur () (Dziennikarz Sygnałów)

Czerwone ciernie (1976) (Wikary)

Ile jest życia (1974) (Stefan)

Pociąg (1959)

Gdzie jest generał... (1963) (Mikułko)

Orzeł (1959) (Podporucznik Morawski)

Powrót na ziemię (1966) (Znajomy Ireny - Wandy)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-3185kx
ycipk-3185kx
ycipk-3185kx