ycipk-36gaok
ycipk-36gaok

Anna Apostolakis - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Reżyser:
Filmografia:

Asterix kontra Cezar (1999)

Ksieżniczka Łabędzi (1994)

Ralph Demolka (2012) (Mary)

ParaNorman (2012) (Pani Henscher)

Ekspres polarny (2004)

Garfield (2004)

Nowe szaty króla (2000)

Harry Potter i Kamień Filozoficzny (2001)

Epoka lodowcowa (2002)

Niesamowity Spider-Man 2 (2014) (Richard Parker)

Tytus, Romek i A'Tomek wśród złodziei marzeń (2002)

Kopciuszek. Inna historia (2012) (Księżna)

Uniwersytet potworny (2013) (Pani Squibbles)

Żony ze Stepford (2004) (Bobbie Markowitz)

Gnomeo i Julia. Tajemnica zaginionych krasnali (2018) (Lady Modrabulwa)

Robosapien (2013) (Joanna Keller)

Pudłaki (2014)

Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster () (Koko)

Redakai: W poszukiwaniu Kairu () (Reba)

Baśnie i bajki polskie () (Dziecko / Waluś / Straganiarka / Pokojówka / Jasio / Błażej / Gospodyni / Kobieta / Koronczarka / Herold / Mieszczka / Dwórka / Mikołaj)

Przygoda w Paryżu (2011) (Carlotta)

Scooby-Doo ()

Flintstonowie ()

Agent specjalny Oso () (Mama Michasia / Darek / Mama Darka / Mama Karolci / Jaś / Misia / Mama Lucka / Jarek)

Kot Gaturro (2010)

Potwory kontra Obcy: Dynie-mutanty z kosmosu (2009)

Klub przyjaciół Myszki Miki () (Krowa Klarabella)

Tarzan. Król dżungli (2013)

12 prac Asterixa (1976)

Barbie i Trzy Muszkieterki (2009) (Helena)

Barbie jako Roszpunka (2002) (Gothel)

Szóstka w pracy ()

Superświnka () (Kess Carlsen)

Aparatka () (Belinda)

Lego Batman - film pełnometrażowy. Moc superbohaterów D.C. (2013) (Kobieta wręczająca nagrodę Człowieka Roku)

Słoń Benjamin () (Otto)

Fineasz i Ferb: Podróż w drugim wymiarze (2011) (Baljeet Rai)

Maska (serial) () (Kronos / Madam Suspiria / Rebeliantka)

Timon i Pumba () (Wiewiórka / Mama Timona / Bibliotekarka / Ciocia Pumby / Nauczycielka)

Hrabia Kaczula () (Pani od wynajęcia)

Kung Fu Panda: Sekrety Potężnej Piątki (2008)

Był sobie człowiek () (Mieszkanka Mezopotamii / Mieszkanka Galii / Cesarzowa)

Sezon na misia 3 (2010) (Rosie)

Listonosz Pat i wielki świat (2013) (Sara)

Gwiezdne jaja - zemsta świrów (2004) (senator Leon (polski))

Klopsiki i inne zjawiska pogodowe (2009)

Noc w muzeum (2006)

Stefan Malutki (2006) (Dziunia Myszkojarska)

Opowieści z Narnii: Podróż wędrowca do świtu (2010)

Niesamowity Spider-Man (2012) (Nauczycielka / Reporterka wiadomości)

Koralina i Tajemnicze Drzwi 3D (2009) (Koralina)

Wyprawa na Księżyc 3D (2008) (Mama Kluchy)

Hotel Transylwania (2012) (Wanda)

Alvin i wiewiórki (2007)

Simpsonowie - wersja kinowa (2007)

Garfield 2 (2006) (Asystentka)

Barbie - Magia Pegaza (2005) (Duch przyszłych świąt)

ycipk-36gaok
ycipk-36gaok
ycipk-36gaok