WP
WP

Anna Apostolakis - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Reżyser
Filmografia

Asterix kontra Cezar (1999)

Ksieżniczka Łabędzi (1994)

Ralph Demolka (2012) (Mary)

ParaNorman (2012) (Pani Henscher)

Ekspres polarny (2004)

Garfield (2004)

Nowe szaty króla (2000)

Harry Potter i Kamień Filozoficzny (2001)

Epoka lodowcowa (2002)

Niesamowity Spider-Man 2 (2014) (Richard Parker)

Tytus, Romek i A'Tomek wśród złodziei marzeń (2002)

Kopciuszek. Inna historia (2012) (Księżna)

Uniwersytet potworny (2013) (Pani Squibbles)

Żony ze Stepford (2004) (Bobbie Markowitz)

Gnomeo i Julia. Tajemnica zaginionych krasnali (2018) (Lady Modrabulwa)

Robosapien (2013) (Joanna Keller)

Pudłaki (2014)

Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster () (Koko)

Redakai: W poszukiwaniu Kairu () (Reba)

Baśnie i bajki polskie () (Dziecko / Waluś / Straganiarka / Pokojówka / Jasio / Błażej / Gospodyni / Kobieta / Koronczarka / Herold / Mieszczka / Dwórka / Mikołaj)

Przygoda w Paryżu (2011) (Carlotta)

Scooby-Doo ()

Flintstonowie ()

Agent specjalny Oso () (Mama Michasia / Darek / Mama Darka / Mama Karolci / Jaś / Misia / Mama Lucka / Jarek)

Kot Gaturro (2010)

Potwory kontra Obcy: Dynie-mutanty z kosmosu (2009)

Klub przyjaciół Myszki Miki () (Krowa Klarabella)

Tarzan. Król dżungli (2013)

12 prac Asterixa (1976)

Barbie i Trzy Muszkieterki (2009) (Helena)

Barbie jako Roszpunka (2002) (Gothel)

Szóstka w pracy ()

Superświnka () (Kess Carlsen)

Aparatka () (Belinda)

Lego Batman - film pełnometrażowy. Moc superbohaterów D.C. (2013) (Kobieta wręczająca nagrodę Człowieka Roku)

Słoń Benjamin () (Otto)

Fineasz i Ferb: Podróż w drugim wymiarze (2011) (Baljeet Rai)

Maska (serial) () (Kronos / Madam Suspiria / Rebeliantka)

Timon i Pumba () (Wiewiórka / Mama Timona / Bibliotekarka / Ciocia Pumby / Nauczycielka)

Hrabia Kaczula () (Pani od wynajęcia)

Kung Fu Panda: Sekrety Potężnej Piątki (2008)

Był sobie człowiek () (Mieszkanka Mezopotamii / Mieszkanka Galii / Cesarzowa)

Sezon na misia 3 (2010) (Rosie)

Listonosz Pat i wielki świat (2013) (Sara)

Gwiezdne jaja - zemsta świrów (2004) (senator Leon (polski))

Klopsiki i inne zjawiska pogodowe (2009)

Noc w muzeum (2006)

Stefan Malutki (2006) (Dziunia Myszkojarska)

Opowieści z Narnii: Podróż wędrowca do świtu (2010)

Niesamowity Spider-Man (2012) (Nauczycielka / Reporterka wiadomości)

Koralina i Tajemnicze Drzwi 3D (2009) (Koralina)

Wyprawa na Księżyc 3D (2008) (Mama Kluchy)

Hotel Transylwania (2012) (Wanda)

Alvin i wiewiórki (2007)

Simpsonowie - wersja kinowa (2007)

Garfield 2 (2006) (Asystentka)

Barbie - Magia Pegaza (2005) (Duch przyszłych świąt)

WP
WP
WP