ycipk-4izwln
ycipk-4izwln

Anna Gornostaj - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Warszawa

Filmografia:

Prosta historia o miłości (2010) (Matka Marty)

To ja, złodziej (1999) (Blondynka)

Żuraw i czapla (1985) (Narkomanka Mariola)

Daleko od siebie (1996) (Pani Ewa, sekretarka Marcina)

Kalipso (2000)

Dzień Świra (2002)

Panna z mokrą głową (1994) (Żona Podkówki)

Złoto dezerterów (1998) (Mitzi)

Dziewczęta z Nowolipek (1985) (Irena)

Porno (1989)

Soból i Panna (1983)

Więzy krwi (2001) (2001) (Sabina)

Cudownie ocalony (2004) (Dendysowa)

Długi weekend (2004) (Kandydatka nr 2)

Dziupla Cezara () (Urzędniczka w biurze pracy)

Kaczor Dodgers () (Marsjańska Królowa)

Panna z mokrą głową (serial) () (Lena)

Bar "Atlantic" () (Małgosia)

Jeździec na siwym koniu (1984) (Służąca Stine)

Dwie wigilie (1986) (Danka)

U fryzjera () (Eugenia)

Tulipan () (Marzena)

Ojciec Mateusz () (Hanna Pawlica)

Barwy szczęścia () (Róża Cieślak)

Daleko od noszy () (Półpielcowa)

Faceci do wzięcia ()

Pensjonat pod Różą () (Sylwia)

Parę osób, mały czas (2005) (Alina)

Lawstorant (2004) (Sprzątaczka Myszka)

Plebania () (Jadzia)

Psie serce (2002) (Kurator Lucyna)

Obywatel Piszczyk (1988) (Koleżanka Renaty)

Dekalog X (1988) (Pielęgniarka)

Musisz żyć (1997) (Pielęgniarka)

Siostry () (Grzelakowa)

Synowie () (Redaktorka radia Płotka)

Hel (2009) (Marta)

Czarodziej z Harlemu (1988) (Hotdogistka-masażystka)

Mamuśki () (Rosińska)

Hela w opałach () (Organizatorka wieczorków tanecznych)

Wszyscy jesteśmy Chrystusami (2006) (Matka ucznia Miarczyńskiego)

Niania () (Matka Andżeliki)

Kryminalni () (Kierowniczka Akademiku)

Ucieczka z miejsc ukochanych (1987) (Józia)

C.K. Dezerterzy (1985) (Mitzi)

Rzeka kłamstwa (1987) (Jadźka)

Tylko strach (1993) (Barmanka Zosia)

Obywatel świata (1991) (Magda)

Młode wilki (1995) (Pani Krystyna)

Oczy niebieskie (1994) (Druhna we śnie)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-4izwln
ycipk-4izwln
ycipk-4izwln