Trwa ładowanie...
dpkw0kx

August Kowalczyk

Najnowsze informacje
4.1
(7 głosów)
Oceń:
dpkw0kx
Miejsce urodzenia:

Tarnawa Góra, Polska

Filmografia:

Pokolenie (1954) (ksiądz)

Wergili (1976) (Dyrektor Muzeum Auschwitz-Birkenau)

Tajemnica Enigmy (1979) (Pułkownik Rivet ze Sztabu Generalnego armii francuskiej)

Chłopi (1973) (1973) (Piotr)

Kanclerz (1989) (Stary szlachcic)

Rób swoje, ryzyko jest twoje (2002) (Lekarz więzienny)

Milczące Ślady (1961) (Piorun)

Piątka z ulicy Barskiej (1953) (Zenon)

Znak Orła () (Wilhelm)

Janosik (serial) () (Austriacki generał)

Drugi brzeg (1997) (Sędzia śledczy)

Gniazdo (1974) (dostojnik na dworze czeskim)

Kwiecień (1961) (Major Lipiec)

Alchemik (1988) (Seton)

Wielka miłość Balzaka (1973) (jasnowidz)

Barwy walki (1965) (Rotmistrz)

Rękopis znaleziony w Saragossie (1964) (sługa Inkwizycji aresztujący van Wordena)

Zdjęcie
dpkw0kx
dpkw0kx
dpkw0kx
dpkw0kx