Trwa ładowanie...
d2c7lno

August Kowalczyk

Najnowsze informacje
4.1
(7 głosów)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Tarnawa Góra, Polska

Filmografia:

Pokolenie (1954) (ksiądz)

Wergili (1976) (Dyrektor Muzeum Auschwitz-Birkenau)

Tajemnica Enigmy (1979) (Pułkownik Rivet ze Sztabu Generalnego armii francuskiej)

Chłopi (1973) (1973) (Piotr)

Kanclerz (1989) (Stary szlachcic)

Rób swoje, ryzyko jest twoje (2002) (Lekarz więzienny)

Milczące Ślady (1961) (Piorun)

Piątka z ulicy Barskiej (1953) (Zenon)

Znak Orła () (Wilhelm)

Janosik (serial) () (Austriacki generał)

Drugi brzeg (1997) (Sędzia śledczy)

Gniazdo (1974) (dostojnik na dworze czeskim)

Kwiecień (1961) (Major Lipiec)

Alchemik (1988) (Seton)

Wielka miłość Balzaka (1973) (jasnowidz)

Barwy walki (1965) (Rotmistrz)

Rękopis znaleziony w Saragossie (1964) (sługa Inkwizycji aresztujący van Wordena)

d2c7lno
d2c7lno
d2c7lno
d2c7lno
d2c7lno