WP
WP

Bartosz Żukowski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

09.06.1975

Miejsce urodzenia

Warszawa, Polska

Filmografia

Warszawa (2003) (Rysio)

Pierścionek z orłem w koronie (1992) (podwładny Kosiora)

Zawrócony (1994)

Samowolka (1993) (kelner)

Dwa księżyce (1993) (syn Ludwisia)

Nocne Graffiti (1996)

Pierwszy milion (2000) (Witold Hoffman)

Obława (2012) (2012) (Waniek)

Ubu król (2003) (Józek)

Atrakcyjny pozna panią (2003) (sołtys)

Tato (1995)

Molly () (Igor)

Gorący temat () (Wariat)

Komisarz Alex () (Mrówka)

Antyterapia (2012) (Łukasz)

Pora mroku (2007) (Thorn)

Tylko miłość () (Korba)

Dom (1996) (kolega Mietka)

Hel (2009) (Mały)

Dom zły (2008) (Hawryluk)

Czeka na nas świat (2006) (Sproket)

Cwał (1995)

Krugerandy (1999) (Mucha)

Szamanka (1996) (Student AGH)

Pożegnanie z Marią (1993) (żołnierz)

Zabawa zabawa (2018) (Wujek Magdy)

WP
WP
WP