Trwa ładowanie...
ycipk-27whoy
ycipk-27whoy

Bartosz Żukowski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

Warszawa (2003) (Rysio)

Pierścionek z orłem w koronie (1992) (podwładny Kosiora)

Zawrócony (1994)

Samowolka (1993) (kelner)

Dwa księżyce (1993) (syn Ludwisia)

Nocne Graffiti (1996)

Pierwszy milion (2000) (Witold Hoffman)

Obława (2012) (2012) (Waniek)

Ubu król (2003) (Józek)

Atrakcyjny pozna panią (2003) (sołtys)

Tato (1995)

Molly () (Igor)

Gorący temat () (Wariat)

Komisarz Alex () (Mrówka)

Antyterapia (2012) (Łukasz)

Pora mroku (2007) (Thorn)

Tylko miłość () (Korba)

Dom (1996) (kolega Mietka)

Hel (2009) (Mały)

Dom zły (2008) (Hawryluk)

Czeka na nas świat (2006) (Sproket)

Cwał (1995)

Krugerandy (1999) (Mucha)

Szamanka (1996) (Student AGH)

Pożegnanie z Marią (1993) (żołnierz)

Zabawa zabawa (2018) (Wujek Magdy)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-27whoy
ycipk-27whoy
ycipk-27whoy