Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Beata Poźniak - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

30.04.1960

Miejsce urodzenia

Gdańsk, Polska

Filmografia

Człowiek z żelaza (1981)

Kronika wypadków miłosnych (1985) (Zosia)

Kłamczucha (1981) (uczennica)

Szczęśliwy brzeg (1983) (Pola)

Stan wewnętrzny (1983) (Kobieta w czerni)

Mroczne niebo () (Ludmiła)

Ojciec Mateusz () (Ewa Pol)

Rozrywka po staropolsku (1985)

Klasa na obcasach () (Betty)

Dowody zbrodni () (Tammy)

Blaszany bębenek (1979)

Pensacola: Wings of Gold (1997) (Eva Terenko)

Family Law (1999) (Mary Kobish)

Umarłem, aby żyć (1984) (Pielęgniarka pomagająca doktorowi Leśniakowi)

Życie Kamila Kuranta (1982) (Teodozja)

30 door key (1991) (Flora Gente)

Wild Palms (1993) (Tambor)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw