ycipk-2b25gp
ycipk-2b25gp

Beata Poźniak - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Gdańsk, Polska

Filmografia:

Człowiek z żelaza (1981)

Kronika wypadków miłosnych (1985) (Zosia)

Kłamczucha (1981) (uczennica)

Szczęśliwy brzeg (1983) (Pola)

Stan wewnętrzny (1983) (Kobieta w czerni)

Mroczne niebo () (Ludmiła)

Ojciec Mateusz () (Ewa Pol)

Rozrywka po staropolsku (1985)

Klasa na obcasach () (Betty)

Dowody zbrodni () (Tammy)

Blaszany bębenek (1979)

Pensacola: Wings of Gold (1997) (Eva Terenko)

Family Law (1999) (Mary Kobish)

Umarłem, aby żyć (1984) (Pielęgniarka pomagająca doktorowi Leśniakowi)

Życie Kamila Kuranta (1982) (Teodozja)

30 door key (1991) (Flora Gente)

Wild Palms (1993) (Tambor)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2b25gp
ycipk-2b25gp
ycipk-2b25gp