ycipk-1ef51t
ycipk-1ef51t

Billy Campbell - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Charlottesville, Wirginia, USA

Filmografia:

Gettysburg (1993) (Porucznik Pitzer)

Further Tales of the City (2001) (Dr Jon Philip Fielding)

Brylcreem Boys, The (1999) (Miles Keogh)

Nigdy więcej (2002) (Mitch Hiller)

To właśnie miłość (2003) (Keith, brat Natalie)

Night We Never Met, The (1993) (Shep)

Making 'Ghost Town' (2008) (On sam)

Rewolucja (2009) (Tom Hart)

The Killing: Dochodzenie () (Darren Richmond)

Dom rodzinny (2001) (Streete Wilder)

Copperhead (2013) (Abner Beech)

Ghost Town (2008) (Richard)

4400 () (Jordan Collier)

Stranger Beside Me, The (1995) (Ted Bundy)

OC: Życie na fali () (Carter Buckley)

Rocketeer, The (1991) (Cliff Secord)

Generałowie (2003) (Generał dywizji George Pickett)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1ef51t
ycipk-1ef51t
ycipk-1ef51t