Trwa ładowanie...
d3wdydd

Billy Campbell

Najnowsze informacje
3.0
(1 głos)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Charlottesville, Wirginia, USA

Filmografia:

Gettysburg (1993) (Porucznik Pitzer)

Further Tales of the City (2001) (Dr Jon Philip Fielding)

Brylcreem Boys, The (1999) (Miles Keogh)

Nigdy więcej (2002) (Mitch Hiller)

To właśnie miłość (2003) (Keith, brat Natalie)

Night We Never Met, The (1993) (Shep)

Making 'Ghost Town' (2008) (On sam)

Rewolucja (2009) (Tom Hart)

The Killing: Dochodzenie () (Darren Richmond)

Dom rodzinny (2001) (Streete Wilder)

Copperhead (2013) (Abner Beech)

Ghost Town (2008) (Richard)

4400 () (Jordan Collier)

Stranger Beside Me, The (1995) (Ted Bundy)

OC: Życie na fali () (Carter Buckley)

Rocketeer, The (1991) (Cliff Secord)

Generałowie (2003) (Generał dywizji George Pickett)

d3wdydd

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3wdydd
d3wdydd
d3wdydd
d3wdydd