Trwa ładowanie...
d4tk4f4
d4tk4f4

Bogusław Sar - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Pielgrzymka, Polska

Filmografia:

Virtuti (1989) (Żołnierz)

Mrzonka (1985) (Milicjant)

Przedwiośnie (2001) (Stróż lotniska)

Rozalka Olaboga (1984) (l Nosacki)

Dzień Świra (2002)

Wszyscy święci (2002)

Stan strachu (1989) (Sklepowy w magazynie z butelkami)

Enduro Bojz (2000)

Tam i z powrotem (2001) (Konwojent)

Marszałek Piłsudski (2001)

Matka Królów (1982) (Hans Konig)

Marzenia do spełnienia (2001) (Kelner)

Rodzina Kanderów () (Mundek)

Życie na gorąco ()

Dziewczyna z Mazur () (Lekarz pogotowia)

... Cóżeś ty za pani... (1979) (Przyjaciel Jakuba)

Gorzka miłość (1989) (gość Tadeusza i Grażyny)

Pitbull (serial) () (Brodzki)

Plebania () (Mężczyzna w barze)

Kapitan Conrad (1990)

Bo oszalałem dla Niej (1980)

Latawiec (1982) (Dostarczyciel materiałów budowlanych)

Miasteczko (2000) (2000)

Śmieciarz (1987)

Przedwiośnie (serial) () (Stróż lotniska)

Godność (1984) (Jędrek Szostak)

Czas nadziei (1986) (Jędrek)

Zaginiona () (Policjant w Pałacu Mostowskich)

Wiedźmin (serial) () (Strażnik z Wyzimy)

Dom () (Mężczyzna na porodówce)

Przyjaciele ()

Po upadku. Sceny z życia nomenklatury (1989) (Tajniak)

Miłość ci wszystko wybaczy (1981) (Śpiewak)

Dzień Wisły (1980) (Tłumacz Szulca)

Bołdyn (1981)

Zdaniem obrony (1985) (1985)

Ptaszka (1994) (Dzielnicowy)

Zdjęcie
Podziel się
d4tk4f4
d4tk4f4
d4tk4f4