ycipk-2qrzq6
ycipk-2qrzq6

Borys Jaźnicki - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Królewskie sny (1988) (Książę Fryderyk)

Billboard (1998) (Paweł Rolski)

Amok (1998) (1998) (Student)

Ostatnia misja (2000) (Sekretarz Murana)

Egoiści (2000) (Mały)

Ciało (2003) (Pediatra)

Marszałek Piłsudski (2001) (Rotmistrz Stanisław Radziwiłł)

Pręgi (2004)

Pierwszy milion (serial) ()

Sfora (serial) () (Pracownik banku)

Trzeci oficer () (Tłumacz)

Adam i Ewa () (Kelner)

Kasia i Tomek () (Mężczyzna w kinie)

Miasteczko (2000) (2000) (Kandydat na męża Eli)

Egzekutor (1999) (1999) (Pracownik klubu)

Teraz albo nigdy! () (Borys)

Ranczo () (Nauczyciel historii)

Pierwsza miłość () (Gwiazd)

Kryminalni () (Reżyser)

Dom () (student)

Ekstradycja 3 (1998)

Krugerandy (1999) (Lalka)

Zaklęta (1997) (Sebastian)

Żegnaj Rockefeller (1992)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2qrzq6
ycipk-2qrzq6
ycipk-2qrzq6