Trwa ładowanie...
d4b7xz5

Borys Jaźnicki

Najnowsze informacje
4.0
(1 głos)
Oceń:
Filmografia:

Królewskie sny (1988) (Książę Fryderyk)

Billboard (1998) (Paweł Rolski)

Amok (1998) (1998) (Student)

Ostatnia misja (2000) (Sekretarz Murana)

Egoiści (2000) (Mały)

Ciało (2003) (Pediatra)

Marszałek Piłsudski (2001) (Rotmistrz Stanisław Radziwiłł)

Pręgi (2004)

Pierwszy milion (serial) ()

Sfora (serial) () (Pracownik banku)

Trzeci oficer () (Tłumacz)

Adam i Ewa () (Kelner)

Kasia i Tomek () (Mężczyzna w kinie)

Miasteczko (2000) (2000) (Kandydat na męża Eli)

Egzekutor (1999) (1999) (Pracownik klubu)

Teraz albo nigdy! () (Borys)

Ranczo () (Nauczyciel historii)

Pierwsza miłość () (Gwiazd)

Kryminalni () (Reżyser)

Dom () (student)

Ekstradycja 3 (1998)

Krugerandy (1999) (Lalka)

Zaklęta (1997) (Sebastian)

Żegnaj Rockefeller (1992)

d4b7xz5

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4b7xz5
d4b7xz5
d4b7xz5