ycipk-sxjcbw
ycipk-sxjcbw

Bronisław Wrocławski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

31.08.1951

Miejsce urodzenia

Łódź, Polska

Filmografia

To my (1999) (Burmistrz Zdrojewski)

Rozmowy o miłości (1990) (Jerry)

Powrót do Polski (1988) (Major Stanisław Taczak)

Kingsajz (1987) (krasnal Pycio)

Niebo, piekło... ziemia (2009) (Rudolf)

Wiedźmin (2001)

Ciało (2003) (Marian Tuleja/Piotr West)

Bal na dworcu w Koluszkach (1989) (Baranowski)

Tato (1995)

Stary człowiek i pies (2008) (Producent filmowy)

Jaskółka (2013) (Henio ''Prorok'')

Sceny nocne (1989) (Horodyski)

Warto kochać () (Cezary Horoszewicz)

Komisarz Rozen () (Szwarc)

Ojciec Mateusz () (Paweł Węgrzyniak)

Idealny facet dla mojej dziewczyny (2009) (Ojciec Leon)

20 lat później (1993) (Stefan Hauser, ojciec Moniki i Wolfa)

Barwy szczęścia () (Jerzy Marczak)

Cudowne lato (2010) (Gadowski)

Belcanto (2009) (Dyrektor cyrku)

Rewers (2009)

Wiedźmin (serial) () (Istredd)

ycipk-sxjcbw
ycipk-sxjcbw
ycipk-sxjcbw