Trwa ładowanie...
d4esk8t

Bronisław Wrocławski

Najnowsze informacje
3.9
(35 głosów)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Łódź, Polska

Filmografia:

To my (1999) (Burmistrz Zdrojewski)

Rozmowy o miłości (1990) (Jerry)

Powrót do Polski (1988) (Major Stanisław Taczak)

Kingsajz (1987) (krasnal Pycio)

Niebo, piekło... ziemia (2009) (Rudolf)

Wiedźmin (2001)

Ciało (2003) (Marian Tuleja/Piotr West)

Bal na dworcu w Koluszkach (1989) (Baranowski)

Tato (1995)

Stary człowiek i pies (2008) (Producent filmowy)

Jaskółka (2013) (Henio ''Prorok'')

Sceny nocne (1989) (Horodyski)

Warto kochać () (Cezary Horoszewicz)

Komisarz Rozen () (Szwarc)

Ojciec Mateusz () (Paweł Węgrzyniak)

Idealny facet dla mojej dziewczyny (2009) (Ojciec Leon)

20 lat później (1993) (Stefan Hauser, ojciec Moniki i Wolfa)

Barwy szczęścia () (Jerzy Marczak)

Cudowne lato (2010) (Gadowski)

Belcanto (2009) (Dyrektor cyrku)

Rewers (2009)

Wiedźmin (serial) () (Istredd)

d4esk8t
d4esk8t
d4esk8t
d4esk8t
d4esk8t