ycipk-3u2blo
ycipk-3u2blo

Camryn Manheim - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

08.03.1961

Miejsce urodzenia

Caldwell, New Jersey, USA

Filmografia

Girl Thing, A (2001) (Suzanne Nabor)

Jenifer (2001) (Nurse)

Śnieżne historie (2005) (Bev)

Sudden Impact (1983) (Dziewczyna na schodach)

Happiness (1998) (Kristina)

Fort McCoy (2011) (Florie)

Egzekutor / Eraser (1996) (1996) (Pielęgniarka w Cyrez)

Straszny film 3 (2003) (Champlin)

Kod Merkury (1998) (Dr London)

Amnezja (2004) (Lisa)

Zupełnie jak Mona (2003)

Return to Sender (2014)

Extant () (Sam Barton)

Szkoła wdzięku Marilyn Hotchkiss (2005) (Lisa Gobar)

Ulice Nowego Jorku () (Prawniczka)

Jesse Stone: Kruchy lód (2009) (Elizabeth Blue)

Życie przede wszystkim () (June)

Zaklinacz dusz () (Delia Banks)

Elvis - zanim został królem (2005) (Gladys (matka Elvisa))

Boston Public () (Ellenor Frutt)

Love Hurts (1991) (Gloria)

Z księżyca spadłeś? (2000) (Alison)

Deadly Whispers (1995) (Betty)

Tic Code, The (1998) (Pani Swensrut)

Słowo na L () (Veronica Bloom)

Hannah Montana () (Margo)

Niedokończone życie (2005) (Nina)

Dark Water - Fatum (2005) (nauczycielka)

Laramie Project, The (2002) (Rebecca Hillicker)

Dziadek i ja (1998) (siostra Sophie)

Road to Wellville, The (1994) (Virginia Cranehill)

Król Joe (1999) (Mrs. Basil)

ycipk-3u2blo
ycipk-3u2blo
ycipk-3u2blo