Trwa ładowanie...
d35t11x
d35t11x

Cezary Julski

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
d35t11x
Miejsce urodzenia:

Wolsztyn

Filmografia:

Zginął pies (1976) (Sprzątacz w parku)

Flintstonowie () (Fred Flintstone)

Uszczelka (1974) (Zaopatrzeniowiec w fabryce Sochackiego)

Gniewko, syn rybaka () (Kowal)

Tandem (1966)

Janosik (serial) () (Austriacki kapitan)

Allegro vivace (1965)

Tysiąc talarów (1959) (Wiesiek)

Jeśli się nie odnajdziemy (1982) (Walczak)

Pszczółka Maja () (Pająk Tarantula)

Miasteczko (1958) (1958) (Fotograf)

Wolne miasto (1958) (Niemiec w piwiarni Schmoldego)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (dowódca ochrony Maciusia w pałacu; nie występuje w czołówce)

Zdjęcie
d35t11x
d35t11x
d35t11x
d35t11x