Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Cezary Julski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

23.06.1927

Miejsce urodzenia

Wolsztyn

Data śmierci

19.08.1997

Filmografia

Zginął pies (1976) (Sprzątacz w parku)

Flintstonowie () (Fred Flintstone)

Uszczelka (1974) (Zaopatrzeniowiec w fabryce Sochackiego)

Gniewko, syn rybaka () (Kowal)

Tandem (1966)

Janosik (serial) () (Austriacki kapitan)

Allegro vivace (1965)

Tysiąc talarów (1959) (Wiesiek)

Jeśli się nie odnajdziemy (1982) (Walczak)

Pszczółka Maja () (Pająk Tarantula)

Miasteczko (1958) (1958) (Fotograf)

Wolne miasto (1958) (Niemiec w piwiarni Schmoldego)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (dowódca ochrony Maciusia w pałacu; nie występuje w czołówce)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw