Trwa ładowanie...
d47709m

Cezary Julski

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
d47709m
Miejsce urodzenia:

Wolsztyn

Filmografia:

Zginął pies (1976) (Sprzątacz w parku)

Flintstonowie () (Fred Flintstone)

Uszczelka (1974) (Zaopatrzeniowiec w fabryce Sochackiego)

Gniewko, syn rybaka () (Kowal)

Tandem (1966)

Janosik (serial) () (Austriacki kapitan)

Allegro vivace (1965)

Tysiąc talarów (1959) (Wiesiek)

Jeśli się nie odnajdziemy (1982) (Walczak)

Pszczółka Maja () (Pająk Tarantula)

Miasteczko (1958) (1958) (Fotograf)

Wolne miasto (1958) (Niemiec w piwiarni Schmoldego)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (dowódca ochrony Maciusia w pałacu; nie występuje w czołówce)

d47709m
d47709m
d47709m
d47709m