Trwa ładowanie...
d3sqh5y

Cezary Julski

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Wolsztyn

Filmografia:

Zginął pies (1976) (Sprzątacz w parku)

Flintstonowie () (Fred Flintstone)

Uszczelka (1974) (Zaopatrzeniowiec w fabryce Sochackiego)

Gniewko, syn rybaka () (Kowal)

Tandem (1966)

Janosik (serial) () (Austriacki kapitan)

Allegro vivace (1965)

Tysiąc talarów (1959) (Wiesiek)

Jeśli się nie odnajdziemy (1982) (Walczak)

Pszczółka Maja () (Pająk Tarantula)

Miasteczko (1958) (1958) (Fotograf)

Wolne miasto (1958) (Niemiec w piwiarni Schmoldego)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (dowódca ochrony Maciusia w pałacu; nie występuje w czołówce)

d3sqh5y

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3sqh5y
d3sqh5y
d3sqh5y