Trwa ładowanie...
d3zrbzb
d3zrbzb

Christopher Reeve

Najnowsze informacje
4.4
(27 głosów)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Reżyser:
Filmografia:

Speechless (1994) (Bob 'Bagdad' Freed)

Sea Wolf, The (1993) (Humphrey Van Weyden)

Superman 2 (1980)

Za kamerą (1988) (Blain Bringham)

Superman III (1983) (Superman/Clark Kent)

Okruchy dnia (1993) (Lewis)

Okno na podwórze (1998) (Jason Kemp)

Śmiertelna pułapka (1982)

Gray Lady Down (1978) (Phillips)

Wioska przeklętych (1995) (Alan Chaffee)

Black Fox: Good Men and Bad (1995) (Alan Johnson)

Noises Off... (1992) (Frederick Dallas/Philip Brent)

Mortal Sins (1992) (ojciec Thomas Cusackojciec Thomas Cusack)

Nightmare in the Daylight (1992) (Sean)

Morning Glory (1993) (Will Parker)

Black Fox: The Price of Peace (1995) (Alan Johnson)

Black Fox (1995) (Alan Johnson)

Step Toward Tomorrow, A (1996) (Denny Gabrial)

Death Dreams (1991) (George Westfield)

Above Suspicion (1995) (1995) (Dempsey Cain)

Superman (1978) (Superman/Clark Kent)

Gdzieś w czasie (1980) (Richard Collier)

Zdjęcie
d3zrbzb
d3zrbzb
d3zrbzb
d3zrbzb