ycipk-vpbi6u
ycipk-vpbi6u

Clint Eastwood - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

San Francisco, California, USA

Reżyser:
Filmografia:

Wzgórze Złamanych Serc (1986) (Tom Highway)

Play Misty for Me (1971) (Dave Garver)

Krwawa profesja (2002) (siebie)

Dopóki piłka w grze (2012)

Bronco Billy (1980) (Bronco Billy)

Medium / Hereafter (2010) (2010)

Bez przebaczenia (1992) (William 'Bill' Munny)

Na linii ognia (1993) (Frank Horrigan)

Brudny Harry (1971) (Harry Callahan)

Siła magnum (1973) (Harry Calahan)

Egzekutor / The Enforcer (1976) (1976) (Harry Callahan)

Sudden Impact (1983) (Harry Callahan)

Pula śmierci (1988) (Inspektor 'Dirty' Harry Callahan)

Kosmiczni kowboje (2000) (Frank Corvin)

Honkytonk Man (1982) (Red Stovall)

Dobry, zły, brzydki (1966) (Blondie)

Sully (2016)

Snajper / American Sniper (2014) (2014)

Eastwood. Portret mistrza (2010) (siebie)

Gran Torino (2008) (Walt Kowalski)

Oszukana / Changeling (2008) (2008)

Listy z Iwo Jimy (2006)

Za wszelką cenę / Million Dollar Baby (2004) (2004) (Frankie Dunn)

Paint Your Wagon (1969) (Sylvester Newel)

Century of Cinema, A (1994) (Siebie)

Lady Godiva (1955) (First Saxon)

Star in the Dust (1956) (Tom)

First Traveling Saleslady (1956) (Lt. Jack Rice)

Away All Boats (1956) (Medic)

Lafayette Escadrille (1958) (George Moseley)

Za kilka dolarów więcej (1965) (Manko)

Coogan's Bluff (1968) (Walt Coogan)

Złoto dla zuchwałych (1970) (Kelly)

High Plains Drifter (1972) (Nieznajomy)

Joe Kidd (1972) (Joe Kidd)

Akcja na Eigerze (1975) (Dr. Jonathan Hemlock)

Ucieczka z Alcatraz (1979) (Frank Morris)

Jak tylko potrafisz (1980) (Philo Beddoe)

Firefox (1982) (Mitchell Gant)

Tightrope (1984) (Wes Block)

James Stewart: A Wonderful Life (1987) (Siebie)

White Hunter, Black Heart (1990) (John Wilson)

Doskonały świat (1993) (Red Garnett)

Don't Pave Main Street: Carmel's Heritage (1994) (Narrator)

Big Guns Talk: The Story of the Western (1997) (siebie)

Listening with the Eyes (2000)

Władza Absolutna (1997) (Luther Whitney)

AFI's 100 Years... 100 Movies (1998) (Siebie)

Thunderbolt and Lightfoot (1974) (John 'Thunderbolt' Doherty)

Wyjęty spod prawa Josey Wales (1976) (Josey Wales)

Tarantula (1955) (Jet Squadron Leader)

Revenge of the Creature (1955) (Jennings)

Francis in the Navy (1955) (Jonesey)

Never Say Goodbye (1956) (Will)

Escapade in Japan (1957) (Dumbo Pilot)

Ambush at Cimarron Pass (1958) (Keith Williams)

Za kilka dolarów (1964) (Joe)

Streghe, Le (1966) (Mąż)

Powiesić go wysoko (1967) (Jed Cooper)

Two Mules for Sister Sara (1969) (Hogan)

Tylko dla orłów (1969) (Morris Schaffer)

Beguiled (1971) (Corporal John McBurney)

Gauntlet (1977) (Ben Shockley)

Każdy sposób jest dobry (1978) (Philo Beddoe)

City Heat (1984) (Lieutenant Speer)

Niesamowity jeździec (1985) (The Preacher)

Pink Cadillac (1989) (Tommy Nowak)

Żółtodziób (1990) (Nick Pulovski)

Co się wydarzyło w Madison County (1995) (Robert Kincaid)

Casper (1995) (Siebie)

Gary Cooper: American Life, American Legend (1991) (siebie)

Eastwood on Eastwood (1997) (Siebie)

True Crime (1999) (1999) (Steve Everett)

Wild Bill: Hollywood Maverick (1996) (siebie)

Salute to Martin Scorsese (1997) (gość programu)

Forever Hollywood (1999) (Siebie)

15:17 do Paryża (2018)

Przemytnik (2018)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-vpbi6u
ycipk-vpbi6u
ycipk-vpbi6u