Trwa ładowanie...
d2p81yq
d2p81yq

Damian Lewis - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Londyn, Anglia

Filmografia:

Wasza wysokość (2011) (Boremont)

Łowca snów (2003) (Gary)

Królowa pustyni (2015)

Keane (2004) (William Keane)

Romeo and Juliet (2013) (Lord Capulet)

Sweeney, The (2012)

Homeland () (Sierżant Nicholas Brody)

Will (2011) (Gareth)

Life: Życie () (Charlie Crews)

Alex Rider: Misja Stormbreaker (2006) (Władimir Złowrogin)

Chromofobia (2005) (Marcus Aylesbury)

Niedokończone życie (2005) (Gary Watson)

Robinson Crusoe (1997) (Patrick)

Pewnego razu... w Hollywood (2019) (Steve McQueen)

Zdjęcie
Podziel się
d2p81yq
d2p81yq
d2p81yq