ycipk-1cnzog
ycipk-1cnzog

Danny Aiello - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

New York, New York, USA

Filmografia:

Ojciec Chrzestny 2 (1974) (Tony Rosato)

Hudson Hawk (1991) (Tommy Five-Tone)

Blood Feud (1983) (Randy Powers)

Daddy (1987) (Coach Jacobs)

Zbyt wiele (1996) (Gene)

Pret-a-Porter (1994) (Major Hamilton)

W głębokim ukryciu (1980) (Sal Carvello)

Lieberman In Love (1995) (Joe Lieberman)

Leon zawodowiec (1994) (Tony)

Ludzie miasta (1996) (Frank Anselmo)

Dawno temu w Ameryce (1984) (Chief Aiello)

Chu Chu and the Philly Flash (1981) (Johnson)

Harlem Nights (1989) (Phil Cantone)

Mojave Moon (1996) (Al)

Ostatni Don (1997) (Don Domenico Clericuzio)

Dwa dni z życia doliny (1996) (Dosmo Pizzo)

Rób co należy (1989) (Sal)

Once Around (1991) (Joe Bella)

Wpływ księżyca (1987) (Johnny Cammareri)

Złote czasy radia (1987) (Rocco)

Purpurowa róża z Kairu (1985) (Monk)

Drabina Jakubowa / Jacob's Ladder (1990) (1990) (Louis)

Zabójczy numer (2006) (Roth)

Cemetery Club, The (1993) (Ben Katz)

Lovey: A Circle of Children, Part II (1978)

Last Tenant, The (1978) (Carl)

Wyzwanie (1980) (Carmine)

Family of Strangers, A (1980) (Dominic Ginetti)

Question of Honor, A (1982) (Martelli)

Alone in the Neon Jungle (1988) (szef)

White Hot (1989) (Charlie Buick)

Making `Do the Right Thing` (1989)

Pickle, The (1993) (Harry Stone)

Power of Attorney (1995) (Joseph Scassi)

Unforgotten: Twenty-Five Years After Willowbrook (1997) (Narrator)

Last Don II, The (1998) (Don Clericuzio)

Miasteczko Wilbur Falls (1998) (Phil Devereaux)

Mambo Cafe (1999) (Joey)

18 Shades of Dust (1999)

Danie dnia (2000) (Louis Cropa)

Pick-up Artist, The (1987) (Phil)

Książę Central Parku (2000) (Noah)

Preppie Murder, The (1989) (Det. Mike Sheehan)

Bang the Drum Slowly (1973) (Horse)

Bloodbrothers (1978) (Artie)

Danny Rose z Broadwayu (1984)

Fort Apache, the Bronx (1981) (Morgan)

Mistress (1992) (Carmine Rasso)

Styczniowy człowiek (1989) (Vincent Alcoa)

Godmothers, The (1973)

Old Enough (1984) (Mr. Bruckner)

Deathmask (1984) (Mike Grasso)

Stuff, The (1985) (Vickers)

Protector, The (1985) (Danny Garoni)

Key Exchange (1985) (Carabello)

Lady Blue (1985) (Terry McNichols)

Russicum - I giorni del diavolo (1989) (George Sherman)

Shocktroop (1991) (John Cunningham)

29th Street (1991) (Frank Pesce, Sr.)

Ruby (1992) (Jack Ruby)

Brothers` Destiny (1995) (Duke)

Brooklińczycy (1997) (Danny Parente)

Dellaventura (1997) (Anthony Dellaventura)

Bring Me the Head of Mavis Davis (1998) (Mr. Rathbone)

Me and the Kid (1993) (Harry)

Fingers (1978) (Butch)

Man on Fire (1987) (Conti)

Front, The (1976) (Danny LaGattuta)

Urodzony Sportowiec (1984) (Emil LaJong)

Little Italy (2018) (Carlo)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1cnzog
ycipk-1cnzog
ycipk-1cnzog