ycipk-42ad2u
ycipk-42ad2u

Dominika Kluźniak - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Merida waleczna (2012) (Merida)

Iniemamocni (2004)

Bystry Bill (2015)

Pszczółka Maja. Film (2014)

Gang Wiewióra (2014) (Mała)

Wkręceni (2014) (Maja Mikulska)

Boża podszewka II () (Wisia, córka krawcowej)

Leci królik () (Marisa / Evita)

Złota rączka () (Miarka)

Bunio i Kimba ()

Shrek ma wielkie oczy (2010) (Słodka)

Ja to mam szczęście () (Iwona)

Piłkarzyki rozrabiają (2013) (Zośka)

Moralność pani Dulskiej (2013) (Juliasiewiczowa z Dulskich)

My Little Pony: Przyjaźń to magia () (Spike)

Liga Młodych () (Zatanna)

Kaczor Dodgers () (Lożka)

Victoria znaczy zwycięstwo () (Trina Vega)

Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów 3D (2012) (Brzoskwinka)

Jak się pozbyć cellulitu? (2011) (Ewa Silberberg)

Alicja w Krainie Czarów (2010) (2010)

Galerianki (2009) (Lekarka)

Kochaj i tańcz (2008) (Kasia)

Idealny facet dla mojej dziewczyny (2009) (Milena Bambryś)

Lejdis (2008) (Milena)

Artur ratuje Gwiazdkę (2011) (Bryony)

Lato Muminków (2008) (Panna Migotka)

Koralina i Tajemnicze Drzwi 3D (2009) (Koralina)

Łowcy smoków (2008) (Zoe)

Co słonko widziało (2005) (Marta)

Tylko mnie kochaj (2006) (Łucja)

Gotowi na wszystko. Exterminator (2017) ( Burmistrz )

Zabawa zabawa (2018) (Judyta)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-42ad2u
ycipk-42ad2u
ycipk-42ad2u