Trwa ładowanie...
d3s8zf5
d3s8zf5

Edward Asner - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Zwierzak (2001)

Kawaler / The Bachelor (1999) (1999)

JFK (1991) (Guy Bannister)

Academy Boyz (2001) (Pan Bright)

Elf (2003) (Święty Mikołaj)

Miłość i śmierć w Chicago (1999) (Taylor)

Wesołych świąt, żołnierzu (2006) (Luke Spelman)

Gigantyczny (2008) (Pan Weathersby)

Superman/Batman: Apokalipsa (2010) (Babcia Goodness)

Bananowy Doktor () (Ted Roth)

Kaczor Dodgers () (Kapitan Strażników)

Niezwyciężony Superman (2011) (Perry White)

Gargoyles () (Hudson (głos))

Odlot (2009) (Carl Fredricksen)

Switched at Birth (1991) (Ted Marx)

Daniel (1983) (Jacob Ascher)

El Dorado (1966) (Bart Janson)

Zdjęcie
Podziel się
d3s8zf5
d3s8zf5
d3s8zf5