Trwa ładowanie...
d2y3i7s
d2y3i7s

Elijah Wood

Najnowsze informacje
4.6
(256 głosów)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Cedar Rapids, Iowa, USA

Filmografia:

Burza lodowa (1997) (Mikey Carver)

Hobbit: Pustkowie Smauga (2013) (Frodo Baggins)

Dzień zagłady (1998)

Łańcuch szczęścia (2000)

Happy Feet: Tupot małych stóp 2 3D (2011) (Mambo)

North (1994) (North)

Władca Pierścieni: Powrót Króla (2003) (Frodo Baggins)

Oni (1998) (Casey)

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia (2001) (Frodo Baggins)

Władca Pierścieni: Dwie Wieże (2002) (Frodo Baggins)

Avalon (1990)

Zakochany bez pamięci (2004) (Patrick)

Powrót do przyszłości II (1989) (Video Game Boy)

Sin City - Miasto Grzechu (2005) (Kevin)

Łowca czarownic (2015)

Cooties (2014) (Clint)

Dzień zero (2007) (Feller)

Open Windows (2014)

Romantics, The (2010) (Chip Hayes)

Celeste and Jesse Forever (2012) (Scott)

Maniac (2012) (Frank)

Wyspa skarbów (2012) (Ben Gunn)

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii (2014) (Frodo Baggins)

Tron: Rebelia () (Beck)

Wilfred () (Ryan Newman)

Dziewięć (2009) (9)

Oxford Murders, The (2008) (Martin)

Tupot małych stóp (2006) (Mambo)

Hobbit: Niezwykła podróż (2012) (Frodo Baggins)

Bobby (2006) (William)

Zakochany Paryż (2006)

Wszystko jest iluminacją (2005)

Hooligans (2005) (Matt Buckner)

Black and White (1999) (Wren)

Wiecznie młody (1992) (Nat Cooper)

Bumblebee Flies Anyway, The (1999) (Barney Snow)

War, The (1994) (Stuart Simmons)

Synalek (1993) (Mark Evans)

Witness, The (1992) (Mały chłopiec)

Day-O (1992) (Dayo)

Radio Flyer (1992) (Mike)

Dziecko w mroku (1990) (Luke)

Ash Wednesday (2002) (Sean Sullivan)

Wszystko czego chcę (2002) (Jones Dillon)

Oliver Twist (1997) (1997) (The Artful Dodger)

Flipper (1996) (Sandy)

Adventures of Huck Finn, The (1993) (Huck Finn)

Paradise (1991) (Willard Young)

Wydział wewnętrzny (1990) (Sean)

Zdjęcie
Zdjęcie
d2y3i7s
d2y3i7s

d2y3i7s
d2y3i7s
d2y3i7s