Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Eliza Dushku - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

30.12.1980

Miejsce urodzenia

Boston, USA

Filmografia

Dziewczyny z drużyny (2000)

Prawdziwe kłamstwa (1994) (Dana Tasker)

Jay i Cichy Bob kontratakują (2001)

Nowy (2002)

Dochodzenie (2002) (Gina)

Droga bez powrotu (2003) (Jessie Burlingame)

White Collar: Biały kołnierzyk () (Raquel Laroque)

Batman: Rok Pierwszy (2011) (Kobieta-Kot / Selina Kyle)

Dollhouse () (Echo)

Tru calling: Prawdziwe powołanie () (Tru Davies)

Brzydula Betty () (Cameron Ashlock)

Buffy - postrach wampirów (serial) () (Faith)

Dramat letniej nocy (1992) (Alice Bloom)

Poza świadomością (2001) (Annabel)

Anioł ciemności () (Faith)

Bye Bye, Love (1995) (Emma)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw