Trwa ładowanie...
d1eolvv
d1eolvv

Emmanuelle Chriqui - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Montreal, Kanada

Filmografia:

Detroit Rock City (1999)

A.I. Sztuczna Inteligencja (2001)

5 dni wojny (2011) (Tatia Meddevi)

13 (2010) (Aileen)

Dzień bałwana (2000)

Donor, The (2000) (Patty)

Przystanek miłość (2001)

100 dziewczyn i ja (2000)

Droga bez powrotu (2003) (Carly)

Ekipa (2015) (Sloan)

Sierpień (2008) (Morela)

Przygody Sindbada Żeglarza () (Serendib)

Rodzina Borgiów (US) () (Sancia)

Człowiek, który miał szczęście do pecha (2009) (Tasty D. Lite)

Gdy zgaśnie namiętność (2007) (Jordy)

Elektra Luxx (2010) (Bambi Lindberg)

Czy boisz się ciemności? (serial) () (Amanda)

Tron: Rebelia () (Paige)

Kobiety w opałach (2009) (Bambi)

Pajęczyna pozorów (2006) (Emily)

Adam i Ewa (2005) (Eva)

In the Mix (2005)

Kelnerzy (2005) (Tyla)

Agent przyszłości () (Theresa Carano)

Za cenę bólu (2008) (Becky)

Cadillac Records (2008) (Revetta Chess)

Mentalista () (Loraliei Martins)

Nie zadzieraj z fryzjerem (2008) (Dalia)

OC: Życie na fali () (Jodie)

Ekipa () (Sloan McQuewick)

Futuresport (1998) (Gonzales)

Straż wiejska 2 (2018) ( Genevieve Aubois )

Zdjęcie
Podziel się
d1eolvv
d1eolvv
d1eolvv