ycipk-39jnfz
ycipk-39jnfz

Ernest Borgnine - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

24.01.1917

Miejsce urodzenia

Hamden, Connecticut, USA

Data śmierci

08.07.2012

Filmografia

Laserowa misja (1990) (Prof. Braun)

Doborowa jednostka (1997) (Cobra)

Śmiertelne błogosławieństwo (1981) (Isaiah Schmidt)

Johnny Guitar (1954) (Burt Lonergan)

Kosztowny związek (1956) (Tom Hurley)

Jezus z Nazaretu (1977) (centurion)

Rancho w dolinie (1956) (Shep Horgan)

Gattaca - Szok przyszłości (1997)

Wszystkie psy idą do nieba 2 (1996) (Carface (głos))

Hannie Caulder (1971) (Emmett Clemens)

Konwój (1978) (Szeryf Lyle 'Cottonmouth' Wallace)

Ucieczka z Nowego Jorku (1981) (Cabbie)

Demetriusz i gladiatorzy (1954) (Strabo)

Krwawa sobota (1955) (Stadt)

Airwolf () (Dominic Dom Santini)

Zdarzyło się jutro () (Antonio Birelli)

Double McGuffin, The (1979) (Firat)

Gliniarz i prokurator ()

Mściciele (1972) (Hoop)

Podział (1968) (Bert Clinger)

Blueberry (2004) (Rolling Star)

Marty (1955) (Marty Pilletti)

Parszywa dwunastka (1967) (generał Worden)

Gdy czas ucieka... (1980) (Tom Conti)

Czarny dzień w Black Rock (1955) (Coley Trimble)

Film Portrait (1972) (siebie)

ycipk-39jnfz
ycipk-39jnfz
ycipk-39jnfz