WP
WP

Eugeniusz Bodo - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Miejsce urodzenia

Warszawa

Data śmierci

07.10.1943

Scenarzysta
Filmografia

Jego ekscelencja subiekt (1933) (subiekt Jurek)

Rywale (1925) (Geniuś)

Strachy (1938) (Zygmunt Modecki)

Bohaterowie Sybiru (1936) (Sierżant Władek Barcik)

Czy Lucyna to dziewczyna? (1934) (inżynier Stefan Żarnowski)

Piętro wyżej (1937) (Henryk Pączek, spiker radiowy)

Książątko (1937) (dziedzic Tadeusz Rolski)

Policmajster Tagiejew (1929) (Siergiej Iwanowicz Markowskij)

Paweł i Gaweł (1938) (Paweł)

Robert i Bertrand (1938) (Bertrand)

WP
WP
WP