Trwa ładowanie...
d16tmri

Eugeniusz Bodo

Najnowsze informacje
4.7
(143 głosy)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Warszawa

Scenarzysta:
Filmografia:

Jego ekscelencja subiekt (1933) (subiekt Jurek)

Rywale (1925) (Geniuś)

Strachy (1938) (Zygmunt Modecki)

Bohaterowie Sybiru (1936) (Sierżant Władek Barcik)

Czy Lucyna to dziewczyna? (1934) (inżynier Stefan Żarnowski)

Piętro wyżej (1937) (Henryk Pączek, spiker radiowy)

Książątko (1937) (dziedzic Tadeusz Rolski)

Policmajster Tagiejew (1929) (Siergiej Iwanowicz Markowskij)

Paweł i Gaweł (1938) (Paweł)

Robert i Bertrand (1938) (Bertrand)

d16tmri

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d16tmri
d16tmri
d16tmri