Trwa ładowanie...
d10ngbi

Eugeniusz Bodo

Najnowsze informacje
4.7
(143 głosy)
Oceń:
d10ngbi
Miejsce urodzenia:

Warszawa

Scenarzysta:
Filmografia:

Jego ekscelencja subiekt (1933) (subiekt Jurek)

Rywale (1925) (Geniuś)

Strachy (1938) (Zygmunt Modecki)

Bohaterowie Sybiru (1936) (Sierżant Władek Barcik)

Czy Lucyna to dziewczyna? (1934) (inżynier Stefan Żarnowski)

Piętro wyżej (1937) (Henryk Pączek, spiker radiowy)

Książątko (1937) (dziedzic Tadeusz Rolski)

Policmajster Tagiejew (1929) (Siergiej Iwanowicz Markowskij)

Paweł i Gaweł (1938) (Paweł)

Robert i Bertrand (1938) (Bertrand)

Zdjęcie
d10ngbi
d10ngbi
d10ngbi
d10ngbi