ycipk-126gji
ycipk-126gji

Eugeniusz Bodo - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Warszawa

Scenarzysta:
Filmografia:

Jego ekscelencja subiekt (1933) (subiekt Jurek)

Rywale (1925) (Geniuś)

Strachy (1938) (Zygmunt Modecki)

Bohaterowie Sybiru (1936) (Sierżant Władek Barcik)

Czy Lucyna to dziewczyna? (1934) (inżynier Stefan Żarnowski)

Piętro wyżej (1937) (Henryk Pączek, spiker radiowy)

Książątko (1937) (dziedzic Tadeusz Rolski)

Policmajster Tagiejew (1929) (Siergiej Iwanowicz Markowskij)

Paweł i Gaweł (1938) (Paweł)

Robert i Bertrand (1938) (Bertrand)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-126gji
ycipk-126gji
ycipk-126gji