Trwa ładowanie...
d12rvxc
d12rvxc

Eugeniusz Bodo

Najnowsze informacje
4.7
(143 głosy)
Oceń:
d12rvxc
Miejsce urodzenia:

Warszawa

Scenarzysta:
Filmografia:

Jego ekscelencja subiekt (1933) (subiekt Jurek)

Rywale (1925) (Geniuś)

Strachy (1938) (Zygmunt Modecki)

Bohaterowie Sybiru (1936) (Sierżant Władek Barcik)

Czy Lucyna to dziewczyna? (1934) (inżynier Stefan Żarnowski)

Piętro wyżej (1937) (Henryk Pączek, spiker radiowy)

Książątko (1937) (dziedzic Tadeusz Rolski)

Policmajster Tagiejew (1929) (Siergiej Iwanowicz Markowskij)

Paweł i Gaweł (1938) (Paweł)

Robert i Bertrand (1938) (Bertrand)

Zdjęcie
d12rvxc
d12rvxc
d12rvxc
d12rvxc