Trwa ładowanie...
ycipk-re7bqp
ycipk-re7bqp

Frankie Faison - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Newport News, Wirginia, USA

Filmografia:

Freejack (1992) (Eagle Man)

Milczenie owiec (1991)

Hannibal (2001) (2001)

Spadaj na ziemię (2001)

Skarbonka (1986) (James)

Afera Thomasa Crowna (1999)

Showtime (2002)

Wesele Betsy (1990) (Zack Monroe)

Książę w Nowym Jorku (1988) (Właściciel hotelu)

Langoliery / Pożeracze czasu (1995) (Don Gaffney)

Agenci bardzo specjalni (2004) (szef Wydziału Elliott Gordon)

Messengers (2004) (Tom Mabry)

Banshee () (Sugar Bates)

Anioły i kowbojki (2012) (Augustus)

Ulice Nowego Jorku () (Kapitan Wilton)

Zaprzysiężeni () (Jeffords)

Mayors of Casterbridge () (Lenny Davis)

Autostrada grozy (2003) (Will Macklin)

Magia kłamstwa ()

Adam (2009) (Harlan)

Jagodowa miłość (2007) (Travis)

Nieustające wakacje (1980)

W doborowym towarzystwie (2004) (Corwin)

Generałowie (2003) (Jim Lewis)

Matka noc (1996) (Fuehrer z Harlemu)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-re7bqp
ycipk-re7bqp
ycipk-re7bqp