Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Garry Marshall - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

13.11.1934

Miejsce urodzenia

Nowy Jork

Reżyser
Scenarzysta
Filmografia

Ten pierwszy raz (1999) (Rigfort)

Flamingo Kid, The (1984)

Pamiętnik księżniczki (2001)

Exit to Eden (1994) (klient Priscilli)

Uciekająca Panna Młoda (1999) (biznesmen na softballu)

Ich własna liga (1992) (Walter Harvey)

Babka z zakalcem (1991) (Edmund Edwards)

Kocurek (2001) (wujek Murray)

Orange County (2002) (Arthur Gantner)

Za burtą (1987) (perkusista)

With Friends Like These... (1998) (Frank Minetti)

Pretty Woman (1990) (przewodnik wycieczki)

Twilight of the Golds, The (1997) (Walter Gold)

Pamiętnik Księżniczki 2. Królewskie zaręczyny (2004)

Pinky and the Brain (1995) (Mr. Itch - The Devil)

Grasshoppers (1990)

Majestic (2001) (Studio Executive)

Wariatki (1988)

Pełzaki () (Fred)

Louie () (Lars Tardigan)

Z wielką mocą: Historia Stana Lee (2010) ((on sam))

Norman w tarapatach () (Big Nick)

Walentynki (2010) (muzyk)

Sabrina, nastoletnia czarownica () (Mickey)

Jim wie lepiej () (lekarz)

This Space Between Us (1999) (Steve Mayland)

Vega$ (1978) (Dr. Middleton)

Live Nude Girls (1995) (Mobster Don)

Grand Theft Auto (1977) (szef podziemia)

Hollywood Sign, The (2001) (reżyser)

Góra Czarownic (2009) (Dr Donald Harlan)

Bracia i siostry () (Major Jack Wiener)

Kurczak Mały (2005)

Najlepszy kumpel Pana Boga (1996) (listonosz Preston Sweeney)

Last Shot, The (1993) (Mark Tullis Sr.)

Jumpin` Jack Flash (1986) (policyjny detektyw)

Boso w parku (1967)

Hokus pokus (1993) (Mężczyzna przebrany za diabła)

Goldfinger (1964) (Hoodlum)

Dzieci miłości (1968) (Plainclothesman)

Kismet (1944) (ojczym)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw