ycipk-urb8m3
ycipk-urb8m3

Hayley Atwell - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

05.04.1982

Miejsce urodzenia

Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Filmografia

Mansfield Park (1999) (Mary Crawford)

Captain America: Pierwsze starcie (2011) (Peggy Carter)

Kopciuszek / Cinderella (2015) (2015) (Matka Kopciuszka)

Avengers: Czas Ultrona (2015) (Peggy Carter)

Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz (2014) (Peggy Carter)

Sweeney, The (2012) (Nancy Regan)

Ja, Anna (2012) (Emmy)

Uwięziony () (4-15)

Filary Ziemi () (Aliena)

Księżna (2008) (Bess)

Powrót do Brideshead (2008) (Julia Flyte)

Sen Kasandry (2007) (Angela Stark)

Krzysiu, gdzie jesteś? (2018) ( Evelyn )

Black Mirror (Czarne lustro) ()

ycipk-urb8m3
ycipk-urb8m3
ycipk-urb8m3