Trwa ładowanie...
djj1nv9
djj1nv9

Hope Davis - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Giganci ze stali (2011) (Ciotka Debra)

Kraina wiecznego szczęścia (2001)

Next Stop Wonderland (1998)

Schmidt (2002) (Jeannie)

Drzewo genealogiczne (2011) (Bunnie Burnett)

Newsroom, The () (Nina Howard)

Disconnect (2012) (Lydia Boyd)

Lokator (2009) (Ellen)

Władcy świata () (Hillary Clinton)

Terapia () (Mia)

Synekdocha, Nowy Jork (2008) (Madeleine Gravis)

Charlie Bartlett (2007) (Marilyn Bartlett)

Six dergrees () (Laura)

Blef (2006) (Andrea Tate)

Kumple na zabój (2005)

Guy (1997) (Camera)

Bez skrupułów (2006) (Slim Keith)

Dowód (2005) (Claire)

Prognoza na życie (2005) (Noreen Spritz)

American Splendor (2003) (Joyce Brabner)

Zdjęcie
Podziel się
djj1nv9
djj1nv9
djj1nv9