Trwa ładowanie...
ycipk-2noq2f
ycipk-2noq2f

Ireneusz Dydliński - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Skarżysko-Kamienna, Polska

Filmografia:

Rozmowy kontrolowane (1991)

Ekstradycja 2 (1996)

4 w 1 (2000) (Kierowca Burdyłowicza)

Requiem (2001) (Apostoł)

Chopin - Pragnienie miłości (2002)

Operacja Samum (1999) (Łącznościowiec w Ambasadzie Polskiej w Iraku)

Unia serc ()

Bulionerzy () (Taksówkarz)

Siła wyższa () (Strażak)

Przepis na życie () (Profesor Marek Leszek)

1920. Wojna i miłość () (Policjant w antykwariacie)

Hotel 52 () (Prezes klubu)

Ojciec Mateusz () (Jakubowski)

Gorzka miłość (1989)

Ja Wam pokażę! (serial) () (Lekarz)

Twarzą w twarz () (Strażnik więzienny)

Barwy szczęścia () (Lekarz)

Dwie strony medalu () (lekarz)

Na Wspólnej () (Łukasz Korzym)

Plebania () (Wojciech Jędrzejewicz)

Adam i Ewa () (Lekarz)

Egzekutor (1999) (1999)

Linia życia () (Dyrektor liceum)

Historia Kowalskich (2009) (Dziennikarz)

Joanna (2010)

Naznaczony () (policjant)

Czas honoru () (Radwański)

Fala zbrodni ()

Kryminalni () (Lekarz)

Dom ()

Przeprowadzki (2000) (Pawiaka)

White Raven, The (1998) (Kapitan policji)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2noq2f
ycipk-2noq2f
ycipk-2noq2f