ycipk-thjx8y
ycipk-thjx8y

Jacek Borkowski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Warszawa

Filmografia:

Przypadek (1981) (Marek)

Republika nadziei (1986)

Świnka (1990) (Adwokat Tom Butler)

Czarna plaża (2001) (Nauczyciel)

Przypadek - wersja reżyserska (1981) (Marek)

Na plebanii w Wyszkowie 1920 (1999) (Kapitan wywiadu wojskowego)

Podróż do Polski (1994) (Jan Masewski)

Gorący temat () (Adam Gromski)

Biuro kryminalne () (Jakub Markiewicz)

Ojciec Mateusz () (Hubert Krasnopolsk)

I kto tu rządzi? ()

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-thjx8y
ycipk-thjx8y
ycipk-thjx8y