ycipk-csv8gw
ycipk-csv8gw

Jacek Kopczyński - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Łódź, Polska

Filmografia:

Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo 3D (1999) (Darth Maul)

Heca w Zoo (2011) (Dave)

Old School: Niezaliczona (2003) (Mitch)

Transformers: Wiek Zagłady (2014) (Cade Yeager)

Sztos 2 (2011) (Porucznik)

Życie Pi 3D (2012) (Pisarz)

Zakochany kundel II: Przygody Chapsa (2001)

Kumba (2013) (Ojciec surokatek)

Kirikou i czarownica (1998)

Scooby-Doo () (Fred Jones)

Flintstonowie ()

Scooby Doo i najeźdźcy z kosmosu (2000) (Fred)

Klinika samotnych serc () (Policjant)

Pierwszy milion (serial) () (Pracownik Frika)

Mulan 2 (2004)

Barbie jako Roszpunka (2002) (Stefan)

Superświnka () (Billy Kondo)

Aparatka () (Adam Spitz)

Słoń Benjamin ()

Maska (serial) () (Maska / Stanley)

Timon i Pumba () (Robuś / Jack / Chakal / Narrator / Pilot / Kogut / Wielbłąd / Zygmunt / Listonosz / Kowboj / Kapitan w Moby Dick)

Hrabia Kaczula () (Pan Made / Bill Platfus)

Scooby-Doo: Wakacje z duchami (2010) (Fred)

Liga Młodych () (Red Tornado / Czerwona Strzała / Roy Harper / Jeden z wyznawców Kobry / Garth / Red Torpedo)

Listonosz Pat i wielki świat (2013) (Listonosz Pat)

Kopciuszek 2: Spełnione marzenia (2002) (książę)

Księżniczka Tenko () ((polski dubbing))

Barbie jako Księżniczka i Żebraczka (2004) (Król Dominik)

Barbie w dziadku do orzechów (2001) (Dziadek do orzechów)

7 minut (2009) (Szef)

20 lat później (1993) (Chłopak w sklepie jubilerskim )

Na fali (2007) (Rob)

Asterix na Olimpiadzie (2007) (członek komisji antydopingowej)

Przygody Lisa Urwisa (2004) (Renard)

Ryś i spółka (2008) (Mały)

Dzielny Despero (2008) (Andre)

Scooby-Doo i polowanie na czarownice (2000) (Fred)

Kroniki Spiderwick (2008) (Richard)

Speed Racer (2008) (Casa Cristo Announcer)

Gwiezdne wojny: Zemsta Sithów 3D (2005) (generał Grievous)

Mia i biały lew (2018) (John Owen)

ycipk-csv8gw
ycipk-csv8gw
ycipk-csv8gw