WP
WP

Jacek Mikołajczak - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

02.12.1960

Miejsce urodzenia

Mysłowice, Polska

Filmografia

Hobbit: Pustkowie Smauga (2013) (Smaug)

Atlantyda: Zaginiony ląd (2001) (Słodki)

Gwiezdne wojny: Atak klonów 3D (2002) (Kapitan Typho)

Stuart malutki (1999) (spiker)

Na koniec świata (1999) (Jan)

Fantastic Four, The (1994) (Ben Grimm)

Rudolf czerwononosy renifer (1998) (Śmiałek - śpiew)

Nowe szaty króla (2000) (Kronk)

Nocny gość (1989) (1989) (Francois Villon)

Planeta skarbów (2002)

Księga dżungli 2 (2003)

Rogate ranczo (2004) (Patrick)

Pestka (1995) (współpracownik Borysa)

Hotel 13 () (Jack Leopold, szef ochrony (CIA))

Szalony Jack, pirat () (Wysoki strażnik Krustacji / Smok Darsh / Gospodarz Platynowego Samorodka / Willy)

Scooby-Doo () (Miazga Conors)

Flintstonowie ()

Kroniki Riddicka: Mroczna furia (2004) (Richard B. Riddick)

Paddington (2014) (Henry Brown)

Nowe Szaty Króla 2: Kronk - nowe wcielenie (2005) (Kronk)

Atlantyda: Powrót Milo (2003) (Słodki)

Wall.E (2008) (AUTO)

Popiełuszko, Wolność jest w nas (2008) (ksiądz Jerzy Osiński)

Barwy szczęścia () (Rafał Gordon)

Lassie (2005)

Na Wspólnej () (Lekarz)

Sezon na misia (2006) (Ian)

Plebania () (celnik Marek)

Srebrny surfer () (Galactus)

Tom i Jerry (1940) (Lickboot)

Czas honoru () (doktor Otto Kurchner)

Gwiezdne Wojny: Wojny Klonów (2008) (Kapitan Typho)

Ekipa () (Karol Mołdysz)

Dlaczego nie! (2006) (narrator)

SpongeBob Kanciastoporty () (Larry)

Kryminalni () (Dominik Gałecki)

Batman przyszłości ()

X-Men Ewolucja () (Magneto)

Niesamowity Hulk () (Bruce Banner)

Gwiezdne wojny: Zemsta Sithów 3D (2005) (Kapitan Typho)

WP
WP
WP