ycipk-265ksg
ycipk-265ksg

Jaime Pressly - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Kinston, Karolina Północna, USA

Filmografia:

To nie jest kolejna komedia dla kretynów (2001)

Kocurek (2001)

Joe Dirt (2001)

Ringmaster (1998) (Angel Zorzak)

100 dziewczyn i ja (2000)

Terrorysta (2001) (Claire)

Haunted House 2, A (2014) (Megan)

Randki na zlecenie (2010) (Kate White)

Wenus i Vegas (2010) (Tara)

Oogieloves in the Big Balloon Adventure, The (2012) (Lola)

Sposób użycia () (Pam)

I Hate My Teenage Daughter () (Annie Watson)

Dorastająca nadzieja () (Donna)

Na imię mi Earl () (Joy)

Ryzykant (2004) (Linda Bork)

Czarodziejki () (Mylie)

Najemnik (2006) (Amerykańska dziewczyna)

Stary, Kocham Cię (2009) (Denise)

DOA: Dead or Alive (2006) (Tina Armstrong)

Księżyc kojota (1999) (Dottie)

Torque - Jazda na krawędzi (2004) (China)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-265ksg
ycipk-265ksg
ycipk-265ksg