ycipk-ghvi0f
ycipk-ghvi0f

Jaime Pressly - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

30.07.1977

Miejsce urodzenia

Kinston, Karolina Północna, USA

Filmografia

To nie jest kolejna komedia dla kretynów (2001)

Kocurek (2001)

Joe Dirt (2001)

Ringmaster (1998) (Angel Zorzak)

100 dziewczyn i ja (2000)

Terrorysta (2001) (Claire)

Haunted House 2, A (2014) (Megan)

Randki na zlecenie (2010) (Kate White)

Wenus i Vegas (2010) (Tara)

Oogieloves in the Big Balloon Adventure, The (2012) (Lola)

Sposób użycia () (Pam)

I Hate My Teenage Daughter () (Annie Watson)

Dorastająca nadzieja () (Donna)

Na imię mi Earl () (Joy)

Ryzykant (2004) (Linda Bork)

Czarodziejki () (Mylie)

Najemnik (2006) (Amerykańska dziewczyna)

Stary, Kocham Cię (2009) (Denise)

DOA: Dead or Alive (2006) (Tina Armstrong)

Księżyc kojota (1999) (Dottie)

Torque - Jazda na krawędzi (2004) (China)

ycipk-ghvi0f
ycipk-ghvi0f
ycipk-ghvi0f