Trwa ładowanie...
d2l6etn

James Mason

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

Jezus z Nazaretu (1977) (Józef z Arymatei)

Kill! (1972) (Alan Hamilton)

Wodne dzieci (1978) (Mr. Grimes / Killer Shark)

Lord Jim (1965) (Gentleman Brown)

Child's Play (1972) (Jerome Malley)

Mewa (1968) (Trigorin)

Śmiertelna sprawa (1966) (Charles Dobbs)

20 000 mil podmorskiej żeglugi (1954) (Kapitan Nemo)

Lolita (1962) (profesor Humpert)

Niepotrzebni mogą odejść (1947) (Johnny Mac Queen)

Madame Bovary (1949) (Gustave Flaubert)

Juliusz Cezar (1953) (1953) (Brutus)

Narodziny gwiazdy (1954) (1954) (Norman Maine)

Północ, północny zachód (1959) (Phillip Vandamm)

Georgy Girl (1966)

Werdykt (1982) (Edward J. Concannon)

d2l6etn

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2l6etn
d2l6etn
d2l6etn