Trwa ładowanie...
dqyvdio

James Mason

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

Jezus z Nazaretu (1977) (Józef z Arymatei)

Kill! (1972) (Alan Hamilton)

Wodne dzieci (1978) (Mr. Grimes / Killer Shark)

Lord Jim (1965) (Gentleman Brown)

Child's Play (1972) (Jerome Malley)

Mewa (1968) (Trigorin)

Śmiertelna sprawa (1966) (Charles Dobbs)

20 000 mil podmorskiej żeglugi (1954) (Kapitan Nemo)

Lolita (1962) (profesor Humpert)

Niepotrzebni mogą odejść (1947) (Johnny Mac Queen)

Madame Bovary (1949) (Gustave Flaubert)

Juliusz Cezar (1953) (1953) (Brutus)

Narodziny gwiazdy (1954) (1954) (Norman Maine)

Północ, północny zachód (1959) (Phillip Vandamm)

Georgy Girl (1966)

Werdykt (1982) (Edward J. Concannon)

dqyvdio

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dqyvdio
dqyvdio
dqyvdio