Trwa ładowanie...
d4kfp6i
d4kfp6i

Jan Ciecierski

Najnowsze informacje
3.0
(1 głos)
Oceń:
Filmografia:

Popiół i diament (1958) (portier)

Awantura o Basię (1959) (doktor)

Aktorzy prowincjonalni (1978) (Burski)

Rola (1971) (Franciszek)

Warszawska premiera (1950) (biskup)

Czarci żleb (1949) (Michał, lokaj hrabiego)

Gniewko, syn rybaka () (Pachoł Sulisława)

Polonia Restituta (serial) () (Józef Ostrowski)

Ortalionowy dziadek (1968) (Partner brydżowy Aleksandra)

Opowieść Atlantycka (1954) (robotnik z przetwórni; nie występuje w czołówce)

Autobus odjeżdża 6.20 (1954) (Zapała)

Żołnierz zwycięstwa (1953) (generał, członek Związku Patritów Polskich)

Dziewczyna szuka miłości (1938)

Zdjęcie
d4kfp6i
d4kfp6i
d4kfp6i
d4kfp6i