Trwa ładowanie...
d4mj2rx

Jan Ciecierski

Najnowsze informacje
3.0
(1 głos)
Oceń:
Filmografia:

Popiół i diament (1958) (portier)

Awantura o Basię (1959) (doktor)

Aktorzy prowincjonalni (1978) (Burski)

Rola (1971) (Franciszek)

Warszawska premiera (1950) (biskup)

Czarci żleb (1949) (Michał, lokaj hrabiego)

Gniewko, syn rybaka () (Pachoł Sulisława)

Polonia Restituta (serial) () (Józef Ostrowski)

Ortalionowy dziadek (1968) (Partner brydżowy Aleksandra)

Opowieść Atlantycka (1954) (robotnik z przetwórni; nie występuje w czołówce)

Autobus odjeżdża 6.20 (1954) (Zapała)

Żołnierz zwycięstwa (1953) (generał, członek Związku Patritów Polskich)

Dziewczyna szuka miłości (1938)

d4mj2rx

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4mj2rx
d4mj2rx
d4mj2rx