Trwa ładowanie...
dwmauhe
dwmauhe

Jan Ciecierski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Popiół i diament (1958) (portier)

Awantura o Basię (1959) (doktor)

Aktorzy prowincjonalni (1978) (Burski)

Rola (1971) (Franciszek)

Warszawska premiera (1950) (biskup)

Czarci żleb (1949) (Michał, lokaj hrabiego)

Gniewko, syn rybaka () (Pachoł Sulisława)

Polonia Restituta (serial) () (Józef Ostrowski)

Ortalionowy dziadek (1968) (Partner brydżowy Aleksandra)

Opowieść Atlantycka (1954) (robotnik z przetwórni; nie występuje w czołówce)

Autobus odjeżdża 6.20 (1954) (Zapała)

Żołnierz zwycięstwa (1953) (generał, członek Związku Patritów Polskich)

Dziewczyna szuka miłości (1938)

Zdjęcie
Podziel się
dwmauhe
dwmauhe
dwmauhe