Trwa ładowanie...
d466tf8

Jan Ciecierski

Najnowsze informacje
3.0
(1 głos)
Oceń:
d466tf8
Filmografia:

Popiół i diament (1958) (portier)

Awantura o Basię (1959) (doktor)

Aktorzy prowincjonalni (1978) (Burski)

Rola (1971) (Franciszek)

Warszawska premiera (1950) (biskup)

Czarci żleb (1949) (Michał, lokaj hrabiego)

Gniewko, syn rybaka () (Pachoł Sulisława)

Polonia Restituta (serial) () (Józef Ostrowski)

Ortalionowy dziadek (1968) (Partner brydżowy Aleksandra)

Opowieść Atlantycka (1954) (robotnik z przetwórni; nie występuje w czołówce)

Autobus odjeżdża 6.20 (1954) (Zapała)

Żołnierz zwycięstwa (1953) (generał, członek Związku Patritów Polskich)

Dziewczyna szuka miłości (1938)

Zdjęcie
d466tf8
d466tf8
d466tf8
d466tf8