ycipk-41wnv0
ycipk-41wnv0

Jan Machulski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Łódź, Polska

Filmografia:

Przystań (1997) (1997) (dyrektor)

Kingsajz (1987) (Kwintek)

Tajemnica Enigmy (1979) (pułkownik Rudolf)

Ekstradycja 2 (1996) (Prezes)

"Awatar", czyli zamiana dusz (1964) (Hrabia Olgierd Łabiński)

Kiler (1997) (nadinspektor)

Kiler-ów 2-óch (1999) (Generał Policji)

Stan strachu (1989) (ojciec Janka)

I skrzypce przestały grać (1988) (Kruger)

D.I.L. (2002) (pan Andrzej 'boss')

Docent H. (1964) (profesor Foss)

Deja Vu (1989) (Cimino)

Cudze szczęście (1997) (dziadek)

Vabank (1981) (Henryk Kwinto)

Vinci (2004) (Hagen)

Podróż za jeden uśmiech (1972) (Stanisław Wanatowicz)

Ale się kręci () (Władysław Toporski)

Bohater naszych czasów (2005) (Profesor)

Ostatnia akcja (2008) (Dziadek Zygmunt)

Nie ma takiego numeru (2005) (Kwintowski)

Miasteczko (2000) (2000) (Kostek)

Życie wewnętrzne (1986) (teść)

Królowa Bona (1980) (ochmistrz Wolski)

Album Polski (1970) (Piotr)

Prawdziwie magiczny sklep (1969) (autor)

Tabliczka marzenia (1968) (ten pan)

Upiór (1967) (Runiewski)

Wyspa złoczyńców (1965) (Tomasz)

Poznańskie słowiki (1965) (dyrygent chóru)

Drugi człowiek (1961) (Karol)

Kolorowe pończochy (1960) (nauczyciel)

Historia jednego myśliwca (1958) (Staszek)

Ostatni dzień lata (1958) (On)

Gra (1968) (1968) (Joachim)

Polska śmierć (1994) (pułkownik)

Sąsiedzi (1969) (1969) (major)

Odwiedziny prezydenta (1961) (doktor)

Epitafium dla Barbary Radziwiłłówny (1982) (ochmistrz Wolski)

Vabank II czyli Riposta (1984) (Henryk Kwinto)

Rachunek sumienia (1964) (porucznik UB)

Pamiętnik pani Hanki (1963) (Fred Van Houben)

Najważniejszy dzień życia (1974) (inżynier Urban Budny)

Doręczyciel () (Fryderyk Gradoń)

Miłość w przejściu podziemnym (2007) (ksiądz redaktor naczelny)

Co słonko widziało (2005) (fotograf)

Paryż - Warszawa bez wizy (1967)

Pomiędzy wilki (1988) (generał Jastrzębski)

Sonata Marymoncka (1987) (Herbinger)

Dyrektorzy (1975) (lekarz)

Z tamtej strony tęczy (1972) (Adwokat Jan)

Rzeczpospolita babska (1969) (kapitan Staszek)

Daleka jest droga (1963) (porucznik Adam Włodarczyk)

I Ty zostaniesz Indianinem (1962) (kapitan MO)

Historia współczesna (1960) (Janek)

Trzy opowieści (1953) (junak SP)

Wolne miasto (1958) (Janek)

Orzeł (1959) (porucznik Piłecki)

Pogoń za Adamem (1970) (Stefan Zawada)

Pierwszy pawilon (1965) (profesor Foss)

Ekstradycja 3 (1998) (były prezes Geobanku)

Opowieści niezwykłe (1967) (hrabia Olgierd Łabiński)

Indeks (1977) (ojciec Andrzeja)

Dziś w nocy umrze miasto (1961) (jeniec angielski)

Lalka (1968) (Ochocki)

Rękopis znaleziony w Saragossie (1964) (hrabia Pena Flor)

Zabij mnie glino (1987) (Pułkownik, szef Popczyka)

Cudowne dziecko (1986) (wojskowy)

Psy 2. Ostatnia krew (1994) (Major Walenda)

Psy (1992) (major)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-41wnv0
ycipk-41wnv0
ycipk-41wnv0