Trwa ładowanie...
d2z9k7c

Jan Tadeusz Stanisławski

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
d2z9k7c
Miejsce urodzenia:

Włodzimierz Wołyński

Scenarzysta:
Filmografia:

Dwa księżyce (1993) (Aptekarz)

Zezowate szczęście (1960) (Zastępowy)

Zezem (1976)

Plebania () (Profesor Jan Kamil Pytlakowski)

Mąż swojej żony (1960)

Życie Kamila Kuranta (serial TV) (1982) (Michał Bove)

Lucyna (1986) (Kabzuła)

Trędowata (1976) (1976)

C.K. Dezerterzy (1985) (Porucznik eskortujący konia)

Ostrożnie, Yeti! (1960) (Mężczyzna z fajką na komisariacie)

Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (1979) (Zdun Franciszek Grzechowiak)

Milion za Laurę (1971) (Członek komisji w telewizji)

Trzecia granica (1975) (Pepi)

Miłość z listy przebojów (1984) (Członek teatrzyku)

Zaklęty dwór (1976) (Karczmarz)

Życie Kamila Kuranta (1982) (Michał Bove)

Komediantka (1987) (Sufler Dodek)

d2z9k7c
d2z9k7c
d2z9k7c
d2z9k7c