ycipk-hj893d
ycipk-hj893d

Jan Tadeusz Stanisławski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Włodzimierz Wołyński

Scenarzysta:
Filmografia:

Dwa księżyce (1993) (Aptekarz)

Zezowate szczęście (1960) (Zastępowy)

Zezem (1976)

Plebania () (Profesor Jan Kamil Pytlakowski)

Mąż swojej żony (1960)

Życie Kamila Kuranta (serial TV) (1982) (Michał Bove)

Lucyna (1986) (Kabzuła)

Trędowata (1976) (1976)

C.K. Dezerterzy (1985) (Porucznik eskortujący konia)

Ostrożnie, Yeti! (1960) (Mężczyzna z fajką na komisariacie)

Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (1979) (Zdun Franciszek Grzechowiak)

Milion za Laurę (1971) (Członek komisji w telewizji)

Trzecia granica (1975) (Pepi)

Miłość z listy przebojów (1984) (Członek teatrzyku)

Zaklęty dwór (1976) (Karczmarz)

Życie Kamila Kuranta (1982) (Michał Bove)

Komediantka (1987) (Sufler Dodek)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-hj893d
ycipk-hj893d
ycipk-hj893d