ycipk-18vkp7
ycipk-18vkp7

Jason Momoa - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
ycipk-18vkp7

Amerykański aktor i model.

ycipk-18vkp7
Data urodzenia

01.08.1979

Miejsce urodzenia

Honolulu, Hawaii, USA

Reżyser

Road to Paloma (2013) (Robert Wolf)

Scenarzysta

Road to Paloma (2013) (Robert Wolf)

Filmografia

Kula w łeb (2012) (Keegan)

Road to Paloma (2013) (Robert Wolf)

Słoneczny Patrol - Ślub na Hawajach (2003) (Jason Ioane)

Wolves (2013)

Conan Barbarzyńca 3D (2011) (Conan)

Słoneczny patrol (Baywatch) (1989) (Jason Ioane)

Stargate: Atlantis () (Ronon Dex)

Słoneczny patrol () (Jason Ioane)

Jak dogryźć mafii (2017)

Braven (2018) (Joe Braven)

Aquaman (2018) ( Arthur Curry / Aquaman )

Lego: Przygoda 2 (2019) (Aquaman)

ycipk-18vkp7
ycipk-18vkp7