WP
WP

Jean Dujardin - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

19.06.1972

Miejsce urodzenia

Rueil-Malmaison, Hauts-de-Seine, Franca

Reżyser

Niewierni (2012) (Thibault)

Scenarzysta

Niewierni (2012) (Thibault)

Filmografia

Artysta (2011) (George Valentin)

Les petits mouchoirs (2010) (Ludo)

Niewierni (2012) (Fred / Olivier / François / Laurent / James)

Facet na miarę (2016)

Marsylski łącznik (2014) (Pierre Michel)

Obrońcy skarbów (2013)

Ca$h - Pojedynek oszustów (2008) (Cash)

Wilk z Wall Street (2013) (Jean-Jacques Handali)

Lucky Luke (2004) (kowboj)

Sztuka kłamania (2018) ( Kapitan Charles-Grégoire Neuville )

WP
WP
WP