Trwa ładowanie...
d4c0rh4

Jean Dujardin

Najnowsze informacje
3.1
(10 głosów)
Oceń:
d4c0rh4
Miejsce urodzenia:

Rueil-Malmaison, Hauts-de-Seine, Franca

Reżyser:

Niewierni (2012) (Thibault)

Scenarzysta:

Niewierni (2012) (Thibault)

Filmografia:

Artysta (2011) (George Valentin)

Les petits mouchoirs (2010) (Ludo)

Niewierni (2012) (Fred / Olivier / François / Laurent / James)

Facet na miarę (2016)

Marsylski łącznik (2014) (Pierre Michel)

Obrońcy skarbów (2013)

Ca$h - Pojedynek oszustów (2008) (Cash)

Wilk z Wall Street (2013) (Jean-Jacques Handali)

Lucky Luke (2004) (kowboj)

Sztuka kłamania (2018) ( Kapitan Charles-Grégoire Neuville )

Zdjęcie
d4c0rh4
d4c0rh4
d4c0rh4
d4c0rh4