Trwa ładowanie...
d17hyxj
d17hyxj

Jeffrey Donovan - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Amesbury, Massachusetts, USA

Filmografia:

Przynęta (2000)

J. Edgar (2011) (Robert Kennedy)

Purpose (2002) (Robert Jennings)

Księga cieni: Blair Witch 2 (2000)

Wydział zabójstw Baltimore (1993) (Newton / Miles Dell)

Uśpieni (1996)

Sicario (2015) (Steve Forsing)

Threshold - Strategia przetrwania () (Dr Sloan)

Tożsamość szpiega () (Michael Westen)

Oszukana / Changeling (2008) (2008) (J.J. Jones)

Kiedy ucichną działa (1998) (Bobby)

Hitch: Najlepszy doradca przeciętnego faceta (2005) (Vance)

CSI: Kryminalne zagadki Miami () (Todd Kendrick)

Przeciwko mafii (1998) (Agent #1)

Final Draft (2003) (Pascal)

Threshold (1981) (Dr Sloan)

Sicario 2: Soldado (2018) (Steve Forsing)

Podły, okrutny, zły (2019) (John O'Connell)

Zdjęcie
Podziel się
d17hyxj
d17hyxj
d17hyxj