ycipk-1tevrn
ycipk-1tevrn

Jeffrey Nordling - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Ridgewood, New Jersey, USA

Filmografia:

Apollo 11 (1996) (Neil Armstrong)

Holy Matrimony (1994) (Link)

Polish Wedding (1998) (Ojciec Don)

Quiz Show (1994) (John Van Doren)

Pracująca Dziewczyna (1988) (Tim Rourke)

Turbulencja 2 (2000) (Elliott Stephenson)

Prawdziwe kobiety (1997) (Dr Peter Woods)

Lot 93 z Newark (2006) (Tom Burnett)

Surfer (2008) (Eddie Zarno)

Malibu Country () (Russell Gallager)

Piraci z Krzemowej Doliny (1999) (Mike Markkula)

Anatomia prawdy () (Todd Fleming)

Flicka (2006) (Rick Koop)

Tron: Dziedzictwo (2010) (Richard Mackey)

Odwaga i nadzieja (2006) (Cary)

Ruby (1992) (Hank)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1tevrn
ycipk-1tevrn
ycipk-1tevrn