Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Jeffrey Nordling - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

11.03.1962

Miejsce urodzenia

Ridgewood, New Jersey, USA

Filmografia

Apollo 11 (1996) (Neil Armstrong)

Holy Matrimony (1994) (Link)

Polish Wedding (1998) (Ojciec Don)

Quiz Show (1994) (John Van Doren)

Pracująca Dziewczyna (1988) (Tim Rourke)

Turbulencja 2 (2000) (Elliott Stephenson)

Prawdziwe kobiety (1997) (Dr Peter Woods)

Lot 93 z Newark (2006) (Tom Burnett)

Surfer (2008) (Eddie Zarno)

Malibu Country () (Russell Gallager)

Piraci z Krzemowej Doliny (1999) (Mike Markkula)

Anatomia prawdy () (Todd Fleming)

Flicka (2006) (Rick Koop)

Tron: Dziedzictwo (2010) (Richard Mackey)

Odwaga i nadzieja (2006) (Cary)

Ruby (1992) (Hank)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw