Trwa ładowanie...
ycipk-333tsj
ycipk-333tsj

Jennifer Beals - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Chicago, Illinois, USA

Filmografia:

Bride, The (1985) (Eva)

Roger Dodger (2002) (Sophie)

Łapcie tę dziewczynę (2004) (Molly)

Pani Parker i krąg jej przyjaciół (1994) (Gertrude Benchley)

Cztery pokoje (1995) (Angela)

Fear of Flying (2000) (Jessica)

W bagnie Los Angeles (1995) (Daphne Monet)

Something More (1999)

Armia Boga II (1998) (Valerie Rosales)

Body and Soul (1998) (Gina)

Twilight of the Golds, The (1997) (Suzanne Stein)

Search for One-eye Jimmy, The (1996) (Ellen)

Dead on Sight (1994) (Rebecca Darcy)

Night Owl (1993) (Julia)

Grand pardon II, Le (1992) (Joyce Ferranti)

Indecency (1992) (Ellie)

In the Soup (1992) (Angelica)

Terror Stalks the Class Reunion (1992) (Virginia)

Blood and Concrete (1991) (Mona)

Sons (1989) (Transvestite)

Pocałunek wampira (1989) (Rachel)

Turbulencja 2 (2000) (Jessica)

Militia (2000)

Last Days of Disco, The (1998) (Nina Moritz)

Spree, The (1998) (Xinia Kelly)

Let It Be Me (1995) (Emily)

Arabian Knight (1995) (Princess Yum Yum (głos))

Caro diario (1994) (Herself)

Partita, La (1991)

Docteur M. (1990) (Sonja Vogler)

Madonne et le dragon, La (1990) (Patty Meredith)

Cinderella (1984) (Cinderella)

My Bodyguard (1980) (Extra/Friend of Clifford Peache)

Po tamtej stronie (1995) (Robin Dysart)

Tajemnice Manhattanu (2016) (Lisa Wren)

Noc tygrysów (2010) (Melanie)

Chicago Code, The () (Teresa Colvin)

Klątwa 2 (2006) (Trish)

Magia kłamstwa ()

Słowo na L () (Bette)

2000 Malibu Road (1992) (Perry Quinn)

Flashdance (1983) (Alex Owens)

Decydująca Runda (1988) (Barbara Uribe)

Gdzie jest jednooki Jimmy? (1994) (Ellen)

Wishful Thinking (1997) (Elizabeth)

That`s Dancing! (1985)

Ława przysięgłych (2003) (Vanessa Lembeck)

After (2019) (2019) ( Karen Gibson )

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-333tsj
ycipk-333tsj
ycipk-333tsj