Trwa ładowanie...
dkxjfq0

Jerzy Duszyński

Najnowsze informacje
4.0
(2 głosy)
Oceń:
dkxjfq0
Filmografia:

Awantura o Basię (1959) (Stanisław Olszowski)

Hydrozagadka (1970) (Docent Frątczak)

Warszawska premiera (1950) (Włodzimierz Wolski)

Godzina szczytu (1973) (Profesor)

Gniewko, syn rybaka () (Poseł czeski)

Skarb (1948) (Witek Konar)

Wakacje (1977) (Adiunkt)

Autobus odjeżdża 6.20 (1954) (Wiktor Poradzki)

Zakazane piosenki (1946) (Roman Tokarski, brat Haliny)

Śmierć prezydenta (1977) (Józef Piłsudski)

Mąż swojej żony (1960) (Kurkiewicz)

Żołnierz zwycięstwa (1953) (Henryk Liciński, współpracownik sił reakcyjnych)

Dwie godziny (1946) (Marek)

dkxjfq0
dkxjfq0
dkxjfq0
dkxjfq0