Trwa ładowanie...
d3wh24d
d3wh24d
d3wh24d
d3wh24d

Jerzy Duszyński

Najnowsze informacje
d3wh24d
4.0
(2 głosy)
Oceń:
d3wh24d
Filmografia:

Awantura o Basię (1959) (Stanisław Olszowski)

Hydrozagadka (1970) (Docent Frątczak)

Warszawska premiera (1950) (Włodzimierz Wolski)

Godzina szczytu (1973) (Profesor)

Gniewko, syn rybaka () (Poseł czeski)

Skarb (1948) (Witek Konar)

Wakacje (1977) (Adiunkt)

Autobus odjeżdża 6.20 (1954) (Wiktor Poradzki)

Zakazane piosenki (1946) (Roman Tokarski, brat Haliny)

Śmierć prezydenta (1977) (Józef Piłsudski)

Mąż swojej żony (1960) (Kurkiewicz)

Żołnierz zwycięstwa (1953) (Henryk Liciński, współpracownik sił reakcyjnych)

Dwie godziny (1946) (Marek)

d3wh24d
Zdjęcie
d3wh24d
d3wh24d
d3wh24d
d3wh24d
d3wh24d
d3wh24d