ycipk-30dta0
ycipk-30dta0

Jerzy Duszyński - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Awantura o Basię (1959) (Stanisław Olszowski)

Hydrozagadka (1970) (Docent Frątczak)

Warszawska premiera (1950) (Włodzimierz Wolski)

Godzina szczytu (1973) (Profesor)

Gniewko, syn rybaka () (Poseł czeski)

Skarb (1948) (Witek Konar)

Wakacje (1977) (Adiunkt)

Autobus odjeżdża 6.20 (1954) (Wiktor Poradzki)

Zakazane piosenki (1946) (Roman Tokarski, brat Haliny)

Śmierć prezydenta (1977) (Józef Piłsudski)

Mąż swojej żony (1960) (Kurkiewicz)

Żołnierz zwycięstwa (1953) (Henryk Liciński, współpracownik sił reakcyjnych)

Dwie godziny (1946) (Marek)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-30dta0
ycipk-30dta0
ycipk-30dta0