Trwa ładowanie...
d3v7jrl

Jerzy Duszyński

Najnowsze informacje
4.0
(2 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Awantura o Basię (1959) (Stanisław Olszowski)

Hydrozagadka (1970) (Docent Frątczak)

Warszawska premiera (1950) (Włodzimierz Wolski)

Godzina szczytu (1973) (Profesor)

Gniewko, syn rybaka () (Poseł czeski)

Skarb (1948) (Witek Konar)

Wakacje (1977) (Adiunkt)

Autobus odjeżdża 6.20 (1954) (Wiktor Poradzki)

Zakazane piosenki (1946) (Roman Tokarski, brat Haliny)

Śmierć prezydenta (1977) (Józef Piłsudski)

Mąż swojej żony (1960) (Kurkiewicz)

Żołnierz zwycięstwa (1953) (Henryk Liciński, współpracownik sił reakcyjnych)

Dwie godziny (1946) (Marek)

d3v7jrl

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3v7jrl
d3v7jrl
d3v7jrl