Trwa ładowanie...
d4adz2e
d4adz2e

Jerzy Duszyński

Najnowsze informacje
4.0
(2 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Awantura o Basię (1959) (Stanisław Olszowski)

Hydrozagadka (1970) (Docent Frątczak)

Warszawska premiera (1950) (Włodzimierz Wolski)

Godzina szczytu (1973) (Profesor)

Gniewko, syn rybaka () (Poseł czeski)

Skarb (1948) (Witek Konar)

Wakacje (1977) (Adiunkt)

Autobus odjeżdża 6.20 (1954) (Wiktor Poradzki)

Zakazane piosenki (1946) (Roman Tokarski, brat Haliny)

Śmierć prezydenta (1977) (Józef Piłsudski)

Mąż swojej żony (1960) (Kurkiewicz)

Żołnierz zwycięstwa (1953) (Henryk Liciński, współpracownik sił reakcyjnych)

Dwie godziny (1946) (Marek)

Zdjęcie
Zdjęcie
d4adz2e
d4adz2e

d4adz2e
d4adz2e
d4adz2e