WP
WP

Jerzy Łapiński - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Filmografia

Szklany dom (1989) (Dzielnicowy)

Powrót do Polski (1988) (Stanisław Grabski)

Z daleka widok jest piękny (2010) (Dziadek Kotlarz)

Aktorzy prowincjonalni (1978) (Darek)

O dwóch takich, co nic nie ukradli (1999)

Świąteczna przygoda (2000)

Blok.pl (2000)

Chopin - Pragnienie miłości (2002) (zakrystianin)

Harry Potter i Czara Ognia (2005) (Korneliusz Knot)

Klinika samotnych serc () (Waldemap Popiołek)

Komisarz Alex () (Ryszard Wolski, ojciec Tomasza)

Kopernik (1972) (Rycerz)

Wielkie rzeczy: System (2000) (Taksówkarz)

Fundacja Kultura (2009) (Księgowy)

Będziesz moja () (Kazimierz Nowak)

Koniec sezonu na lody (1987) (Fotograf Czesław Majka)

Ojciec Mateusz () (Chowańczak)

Ballada o Piotrowskim (2007) (księgowy)

Skarb sekretarza (2000) (Lucjan)

Harry Potter i Zakon Feniksa (2007) (Korneliusz Knot)

Konsul (1989) (dyrektor szpitala)

Harry Potter i Więzień Azkabanu (2004) (Korneliusz Knot)

WP
WP
WP