ycipk-1vup06
ycipk-1vup06

Jerzy Schejbal - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Dekalog, osiem (1988)

Yuma (2012) (Ojciec Zygi)

Wiedźmin (2001) (Vissegerd)

Stacja (2001) (Zenon N.)

Światło odbite (1989) (redaktor)

Zero Życia (1987) (Pegaz)

Podróż nad morze (1983) (Jan Galik)

Śnić we śnie (1979) (Paweł)

Daleki dystans (1985) (Topor)

O czym szumią kierpce () (Golfista)

Podejrzani zakochani (2013) (ojciec)

Król komputerów (1988)

Ojciec Mateusz () (Doktor Greń)

Rysa (2008) (Jacek)

To nie tak jak myślisz, kotku (2008) (Williamson)

Życie nad rozlewiskiem () (Tomasz)

Małgosia contra Małgosia (2008)

Karol - człowiek, który został Papieżem (2005) (książę Adam Sapieha, arcybiskup krakowski)

Wiedźmin (serial) () (Vissegerd)

Konsul (1989) (ordynator)

300 mil do nieba (1989) (Konsul)

Pensjonat nad rozlewiskiem ()

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1vup06
ycipk-1vup06
ycipk-1vup06