ycipk-472vgm
ycipk-472vgm

Jessica Szohr - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Milwaukee, Wisconsin, USA

Filmografia:

Tower Heist: Zemsta cieciów (2011) (Sasha)

Gry małżeńskie (2011) (Shelby)

Jak ona to robi? (2011) (Paula)

Two Night Stand (2014) (Faiza)

Stażyści (2013) (Marielena)

Light Years (2012) (Lita)

Pionek (2013) (Bonnie)

Siostrzyczki (serial) () (Liz)

On, ona i dzieciaki () (Dee-Jay)

Świat Raven () (Jordache Hilltopper)

Czas na Briana () (Laura)

Plotkara () (Vanessa Abrams)

Pirania 3D (2010) (Kelly)

CSI: Kryminalne zagadki Miami () (Samantha Barrish)

ycipk-472vgm
ycipk-472vgm
ycipk-472vgm