ycipk-h24p2e
ycipk-h24p2e

Jessica Szohr - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

31.03.1985

Miejsce urodzenia

Milwaukee, Wisconsin, USA

Filmografia

Tower Heist: Zemsta cieciów (2011) (Sasha)

Gry małżeńskie (2011) (Shelby)

Jak ona to robi? (2011) (Paula)

Two Night Stand (2014) (Faiza)

Stażyści (2013) (Marielena)

Light Years (2012) (Lita)

Pionek (2013) (Bonnie)

Siostrzyczki (serial) () (Liz)

On, ona i dzieciaki () (Dee-Jay)

Świat Raven () (Jordache Hilltopper)

Czas na Briana () (Laura)

Plotkara () (Vanessa Abrams)

Pirania 3D (2010) (Kelly)

CSI: Kryminalne zagadki Miami () (Samantha Barrish)

ycipk-h24p2e
ycipk-h24p2e
ycipk-h24p2e