Trwa ładowanie...
d162l9a
d162l9a

Jim Sturgess

Najnowsze informacje
4.2
(41 głosów)
Oceń:
Filmografia:

Niepokonani (2010) (Janusz)

Jeden dzień (2011) (Dexter)

Atlas chmur (2012) (Adam Ewing / Hae-Joo Chang / Gość hotelowy / Ojciec Megan / Szkocki góral / Adam)

Odwróceni zakochani (2012) (Adam)

Koneser (2013) (Robert)

Stonehearst Asylum (2014) (Edward Newgate)

Heartless: W świecie demonów (2009) (Jamie Morgan)

Across the Universe (2007) (Jude)

21 (2008) (Ben Campbell)

Kochanice Króla (2007) (George Boleyn)

Geostorm (2017)

Berlin, I love you (2019) ( Jared )

Zdjęcie
Zdjęcie
d162l9a
d162l9a

d162l9a
d162l9a
d162l9a